Mobiili.fi Jollan uutuuspuhelinta jälleen rajoitettu erä myyntiin – loppui vartissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jolla C on aktiivisille Sailfish-yhteisöläisille tarkoitettu puhelin.


  Jollan toukokuussa julkaisema Sailfish Community Device Program -yhteisöohjelma laajeni tänään hieman ja samalla myyntiin tuli myös pieni erä uutta Jolla C -puhelinta. Uusi erä myytiin kuitenkin todella nopeasti loppuun, sillä puhelimet ja paikat ohjelmassa menivät 15 minuutissa.

  Sailfish Community Device Program on Jollan ohjelma, joka on suunniteltu aktivoimaan maailmanlaajuisen Sailfish-yhteisön kehittäjiä ja faneja. 169 euron jäsenyysmaksun maksaneet saavat myös uuden Jolla C -puhelimen, joka käytännössä on uudelleen brändätty Intex Aqua Fish, aiemmin tänä vuonna Intiassa julkaistu Sailfish-puhelin. Erona Aqua Fishiin Jolla C:ssä on kuitenkin aina uusin Sailfish OS -käyttöjärjestelmä puhtaana, ilman kolmannen osapuolen lisäyksiä.

  Ohjelmaan otettiin alkuvaiheessa 1000 osallistujaa ja ensimmäinen erä myytiin loppuun muutamassa tunnissa. Tuolloin kerrottiin, että yhtiö tutkii mahdollisuuksia laajentaa ohjelmaa ja julkaista uusi erä puhelimia. Tänään yhtiö kertoi ohjelman laajentumisesta ja julkaisi joitain satoja puhelimia lisää. Tarkempaa määrää yhtiö ei suostunut paljastamaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju