Mobiili.fi Jollan uutuuspuhelin ja yhteisöohjelma myytiin loppuun tunneissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sailfish OS -käyttöjärjestelmää ja mobiililaitteita kehittävä Jolla julkisti eilen torstaina Sailfish Community Device Program -yhteisöohjelman. Ohjelmistokehittäjille ja Sailfish OS -faneille suunnatun ohjelman osallistujat saavat myös uuden Jolla C -älypuhelimen. Yhteisöohjelma myytiin loppuun ensimmäisen päivän aikana muutamissa tunneissa.

  Sailfish Community Device Program on Jollan uusi ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti aktivoimaan maailmanlaajuisen Sailfish-yhteisön kehittäjiä ja faneja. Ohjelmaan otettiin alkuvaiheessa 1000 osallistujaa.

  “Se, että ohjelma varattiin loppuun muutamien tuntien aikana osoittaa, että yhteisömme on kovalla palolla mukana muuttamassa maailmaa kanssamme. Sailfish OS -lisensointiliiketoiminnan laajentuessa yhteisön merkitys kasvaa entisestään. Suuren suosion vuoksi selvitämme nyt keinoja laajentaa ohjelmaa,” kommentoi Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista.

  [​IMG]  Osana nyt julkistettua yhteisöohjelmaa on ensimmäinen Sailfish OS -yhteisölaite Jolla C. Älypuhelinta tuotetaan 1000 kappaleen erä nimenomaan kehittäjille ja Sailfish OS -faneille. Kyseessä on uudelleen brändätty Intex Aqua Fish, joka julkaistiin Intiassa aiemmin tänä vuonna. Erikoisuutena Jolla C:ssä ovat aina viimeisimmät Sailfish OS -päivitykset ja mahdollisuus päästä testaamaan tulevia beta-ohjelmistoja. Jolla C -laitteen kokoonpano on jo alkanut sen toimitukset tehdään heinäkuun aikana.

  Jollan viestintäjohtaja Juhani Lassilan mukaan yhtiössä selvitetään mahdollisuutta tuoda vielä jonkin verran lisää yhteisölaitteita tarjolle. Mikäli suunnitelma onnistuu, tuotaisiin laitteet samasta tuotantoerästä ja laajennus tapahtuisi jo lähiviikkojen aikana.

  Julkistettuun yhteisöohjelmaan liittyneet saavat mahdollisuuden osallistua Jollan asiantuntijoiden vetämiin erityisiin tukisessioihin. Osa osallistujista saa myös kutsun kesäkuussa järjestettävään International Sailfish Community Event -tapahtumaan Helsingissä. Ohjelmavuoden aikana on tarkoitus myös järjestää muita tapahtumia yhteisölle.

  Sailfish Community Device Program -ohjelma kestää vuoden ja se on tarkoitettu pääasiassa yhteisön jäsenille, jotka haluavat auttaa joko kehittämällä alustaa tai tukemalla muilla keinoin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju