Mobiili.fi Jollan talous veitsenterällä – työpaikat ja tablettitoimitukset vaarassa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sailfish OS -käyttöjärjestelmästä, puhelimesta ja usein otsikoissa piipahtaneesta tabletista tunnettu Jolla on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin. Rahoituskierroksen viivästymisen kärjistämät ongelmat johtavat nyt laajoihin lomautuksiin. Tilanteesta kertoi Aamulehti.

  Jolla varmisti aiemmin tänään, että yhtiön taloustilanne on kiristynyt vakavasti. Vaikeuksien vuoksi Jolla aloittaa tänään laajat lomautukset. Noin sadan hengen työvoimasta lomautetaan yli puolet. Avainhenkilöitä Jolla ei kuitenkaan aio lomauttaa.

  Aamulehden mukaan Jollalla on neljä maksuhäiriömerkintää vuosilta 2014 ja 2015. Yhteensä noin 10 000 euron perityt maksut on kuitenkin suurimmaksi osaksi hoidettu. Lopullisen kärjistymisen syynä onkin kaivattu lisärahoitus, jonka saapuminen on venynyt. ”Meillä on ollut menossa rahoituskierros, jonka piti päättyä marraskuun aikana. Siihen on tullut viivästyksiä”, Jollan viestintäjohtaja Juhani Lassila kertoo. Lassilan mukaan Jolla tulee tiedottamaan taloudellisen tilanteen muutoksista.

  Vaikuttaako taloustilanne edelleen useasti myöhästyneen Jolla Tabletin kohtaloon? Lassilan mukaan Jolla-tablettien toimitus asiakkaille pyritään turvaamaan vaikeuksista huolimatta. Täysiä takuita ei kuitenkaan tunnuta voivan antaa. Viimeksi Jolla Tabletin tilanteesta kerrottiin marraskuun alkupuolella, jolloin seuraavia toimituksia lupailtiin marraskuun lopulle. Toistaiseksi laitteita on toimitettu vain yksi hyvin pieni erä.

  [​IMG]
  Jolla Tablet ja myyntipakkaus

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju