Mobiili.fi Jollan tabletti viivästyy edelleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jolla Tablet


  Jolla on jälleen avannut sanaisen arkkunsa sen tablettia koskien. Viimeksi, reilu kuukausi sitten, yhtiöstä tiedotettiin, että ensimmäinen erä laitteita on saatu liikkeelle, ja että toinen erä lähtisi liikkeelle marraskuun alussa. Nyt uusi blogikirjoitus kuitenkin kertoo, ettei toinen erä ole tuon aikataulun mukaisesti liikkeelle päässyt.

  Jollan oman blogin mukaan Jolla Tabletin toinen erä on lähdössä liikkeelle pari viikkoa myöhässä, eli marraskuun lopulla. Aiemmin joulukuun alkuun lupaillulle kolmannelle erälle ei tässä vaiheessa anneta mitään aikataulua. Syitä viivästyksille sanotaan olevan useita, muun muassa se, että kyseessä on vielä start-up -yritys. Jollasta kuitenkin luvataan, että kolmannesta toimituserästä kerrotaan lisää heti, kun se on mahdollista. Samassa yhteydessä on tarkoitus tarkemmin kertoa myös mahdollisuudesta saada hyvitys perutusta tilauksesta.

  Tabletin toimitusten viivästymisen lisäksi Jollalla oli sentään myös positiivisia uutisia kerrottavanaan. Yhtiön yhteistyökumppani Aptoide on muokannut sovelluskaupastaan Jolla Tablet -ystävällisen version. Toisin sanoen Aptoiden sovelluskauppaan on nyt kerätty erillinen osio niille Android-sovelluksille, jotka testatusti toimivat myös Jolla Tabletilla. Mukana on monia suosituimpia sovelluksia, kuten Facebook ja Facebook Messenger, WhatsApp, Dropbox ja Spotify.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju