Mobiili.fi Jollan suunnittelemaa uutta puhelinta vaaditaan myyntiin myös Eurooppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Intex Aqua Fish.


  Suomalaisen Jollan ja intialaisen Intexin yhteistyönä toteuttamaa Aqua Fish -puhelinta on ainakin aluksi tarkoitus myydä vain Intiassa, mutta Sailfish OS -käyttöjärjestelmän fanit kaipaavat sitä myyntiin myös Eurooppaan. Change.org-sivustolla kerätään allekirjoituksia vetoomukseen, jolla puhelinta vaaditaan myyntiin myös tänne.

  Intex Aqua Fish on Jollan kehittämä älypuhelin, joka on tekniikaltaan uudempi ja kooltaan isompi kuin Jollan alkuperäinen puhelin. Käyttöjärjestelmänä on Sailfish OS 2.0, ja kyseessä on puhelin, jonka menestys saattaa lopullisesti ratkaista Jollan kohtalon.

  [​IMG]
  Jollan Antti Saarnio (keskellä) ja Intex-johtajat poseerasivat uuden Aqua Fish -puhelimen kanssa MWC-messuilla Barcelonassa.


  Aqua Fish -puhelimen myynnistä vastaa intialainen Intex, ja puhelinta on ainakin aluksi tarkoitus myydä vain Snapdeal-verkkokaupan kautta Intiassa. Toimitukset on määrä aloittaa huhtikuun loppuun mennessä, ja puhelimen hinta vastaa alle 130 euroa. Aqua Fish -puhelinta esiteltiin Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuun lopulla, ja tuolloin Intexiltä kerrottiin, että tarkoitus on seurata laitteen menestystä Intiassa, ja toiveissa on laajentaa myyntiä myös Intian ulkopuolelle.

  Italian Jolla-yhteisön perustama vetoomus Change.orgissa on tähän mennessä kerännyt 179 allekirjoitusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju