Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmä kääntyi kehittäjän käsissä Nexus 5X:lle

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Kotimaisen Jollan kehittämästä Sailfish-käyttöjärjestelmästä on tuotu toimiva käännös Googlen ja LG:n Nexus 5X:lle. Kyseessä ei ole Jollan virallinen käännös, vaan innokkaan kehittäjän, joka kertoo tuotoksestaan XDA Developers -keskustelupalstalla nimimerkillä m4r0v3r.

Kehittäjä kertoo palstalla hyvin lyhytsanaisesti saaneensa viimein valmiiksi ”tarpeeksi” toimivan käännöksen Sailfish-käyttöjärjestelmästä Nexus 5X:lle. Niinpä m4r0v3r uskaltautui julkaisemaan käännöksensä koko maailman saataville. Asennukseen vaadittavat tiedostot sekä ohjeet löytyvät lähdelinkin takaa.


Käännös ei ole missään tapauksessa valmis, sillä muun muassa sormenjälkilukija, Bluetooth, kamera sekä sensorit eivät toimi. Sen sijaan video osoittaa, että itse käyttöliittymä rullaa hyvin Nexus 5X allaan. Lisäksi toimivia osa-alueita ovat ääni, puhelut, viestit, data ja wifi, joten ainakin kaikkien perustoimintojen pitäisi olla kunnossa. Kaikesta huolimatta Sailfishin asentamista Nexus 5X:ään kannattaa harkita vain jos tietää mitä tekee eikä Nexus 5X ole käytössä niin sanottuna ykköspuhelimena.

Toivottavasti projekti jatkaa kehittymistään ja kamera ynnä muut ominaisuudet saataisiin toimimaan Nexus 5X:n ja Sailfishin yhdistelmässä!


XDA Ddevelopers Forum, Sailfish OS on the bullhead

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom