1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Jollan perustaja jättää yhtiön

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  [​IMG]
  Marc Dillon


  Jollan johdossa on tapahtunut paljon muutoksia ja nyt yhtiön jättää Marc Dillon, joka on yksi Jollan perustajajäsenistä. Jolla ei ole kertonut tarkempia syitä Dillonin lähdölle, mutta Twitterissä kerrotaan, että Dillon lähtee yhtiöstä ”kohdatakseen uusia haasteita”. Syy voi olla Dillonin hyppäys InvestorEye -nimiseen start-uppiin. Dillon kuitenkin uskoo edelleen Jollaan ja sen Sailfish-käyttöjärjestelmään.

  Heinäkuussa Jolla ilmoitti, että se jakautuu kahteen eri yhtiöön. Toinen yhtiö keskittyy laitteiden valmistukseen, kun taas toinen kehittää käyttöjärjestelmää.

  Together.jolla.com -foorumilla Carol Chen Jollalta kommentoi Dillonin lähtöä. ”Olemme surullisia, että Marc joutuu lähtemään yhtiöstä – se ei ole kuitenkaan maailmanloppu eikä todellakaan Jollan loppu. Meillä on monia vahvoja johtajia, jotka eivät välttämättä ole niin näkyviä johtajia kuin Marc. He näyttävät minne laivamme on menossa”, Carol Chen kertoo.

  Marc Dillon on toiminut yhtiössä monissa eri tehtävissä. Hän on ollut Jollan toimitusjohtaja, operatiivinen johtaja sekä ohjelmistokehityksen johtaja. Dillon tunnettiin erityisesti räväkästä tyylistään.


  @nodevel It’s Sunday,forgive me if I didn’t get to all the tweets :) Yes, @MarcDillonDotFi is leaving the company to pursue other challenges

  — Jolla (@JollaHQ) September 6, 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju