Jollain kokemuksia Iqua BHS-601 hf-laitteesta Nokiassa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja KMS, 23/5/05.

 1. KMS

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Näin kyseisen laitteen tänään ja vaikutti ainakin päällisinpuolin erittäin pätevältä vehkeeltä. Sopii täydellisesti minun päähäni ja pysyy paikallaan, kuten monet muut sankalaitteet eivät tee.

  Onko jollain kokemuksia kyseisestä laitteesta, miten toimii Nokian puhelimessa (itselläni 6630)? Ja mitä mahdollisia haittapuolia tms. laitteesta löytyy? Ja mahdollisia muita (parempia ehdotuksia) saa myös postittaa.

  Tässä vielä linkki tuon mainitun laitteen spekseihin: http://www.iqua.fi/products_sub.php?navi_id=980
   
 2. KMS

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kukaan todellakaan ole kokeillut tai omista kyseistä laitetta? Olisi kiva kuulla käytännön kokemuksia, laite todellakin näytti kaikinpuolin pätevältä ja huomattavasti pätevämmältä kuin Noksun yksikään H-laite.

  KMS
   
 3. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  MikroPC 4/2005 oli useampikin testissä, varustelua kehuttiin, korvasanka jätti toivomisen varaa. Toimi myös yhtenä harvana laitteena kovassa tuulessa. Mikäli äänivalinta tärkeä ominaisuus niin kannattaa kiinnittää huomiota seuraavaan lainaukseen:
  "Vertailun kuulokkeista kaikki pikku-
  Jabraa ja Iquaa lukuunottamatta osasivat
  äänivalinnan hyvin. Jabran käyttäjä joutuu
  käynnistämään valinnan puhelimesta.
  Iqua temppuili, koska äänivalinta käynnistetään
  painamalla virtakytkintä, jolloin
  kuuloke sammuu herkästi."
   
 4. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
 5. Jessica

  Jessica Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  28/4/04
  Viestit:
  568
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  Note8/iPX
  Itse olen etsinyt ko. laitetta jo pitkään ja nyt vihdoin onnistuin sen löytämään. Iquan virallinen edustaja Suomessa on Päämies (mutta siellä ei sitä kukaan tiedä :) Sain tilattua Limited Editionin ja nyt muutaman päivän kokeilun perusteella olen tosi tyytyväinen. Laite on kevyt ja istuu hyvin paikallaan, yhteys puhelimeen säilyy hyvin varsinkin, jos puhelinta ei turhia heiluttele puhelun aikana. Myyntipakkauksessa tulee mukana sekä auto- että tavallinen laturi, kelautuva USB-miniUSB -piuha ja kantopussi. Hinta on virallisesti 79e mutta siitä voi hyvin tinkiä. Totuttelua kyllä vaati just ton äänivalinnan käynnistäminen, nappuloita kun on rajallinen määrä ja samalla nappulalla monta eri toimintoa. Mutta että yleisarvosana ainakin näin alkuun on ainakin 8½ :)
   
 6. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
 7. la

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  590
  Tykkäykset:
  0
  Toimiva linkki
  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=13962

  Eipä ole ainakaan paha hinta - 28,90e. Onko kellään kokemuksia ko. tuotteesta?
   
 8. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
 9. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on 301:stä testattu, parina on Nokia 3230. Laite toimii ja yhdistyy alun säätöjen jälkeen kuten pitääkin, virta päälle ja kerran luurinappia niin pariutuu nätisti. Äänenlaatu kohtuullinen, pientä sirinää kuuluu kun puhelu ei ole kesken mutta lienee 1.1-speksin ominaisuus, puhelin ei parempaa tukisikaan. Istuu korvalla tukevasti ja säätövaraa on lenkissä jonkun verran.
  Dealcompin mainitsema sovitin lienee ihan alkuperäisen laturin ja hf:n väliin, ei ihan nätisti tuon normaalin Nokian laturin kanssa näyttäisi menevän yhteen ja kun ohjekirjassakin kehotetaan vain alkuperäisellä lataamaan, niin en ainakaan vielä ole lähtenyt koittamaan.

  Ohjekirjassa ei ollut suomea, englanninkieliset kuitenkin selkeät. Redial-ominaisuutta ei muuten mainittu eli kun puhelu ei ole kesken niin "-"-nappia painamalla 3 sekuntia puhelu otetaan viimeksi soitettuun numeroon. Ihan ok lisä vaikka äänivalinta toimii hyvin sekin. Virran katkaisu vaatii sen verran pitkän painalluksen, että ainakaan tämän mallin kanssa äänivalinnan lyhyt painallus ei siihen voi seota ja hf ei sammu vahingossa.

  Kovin meluisissa tiloissa ei ole tullut testattua, joten vaimennusta tai toimivuutta tuulessa en lähde kommentoimaan.

  Värikuoret keräsivät kiitosta lähipiirissä, punainen ja musta ovat suorastaan tyylikkäät. Hintaisekseen vastaa odotuksia täysin.
   

Jaa tämä viestiketju