Mobiili.fi Jolla-yhteistyö laajenee: intialainen Intex tuo Sailfish-puhelimia myös länsimarkkinoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jollan Antti Saarnio Slushin lavalla


  Puhelimestaan ja tabletistaan tuttu Jolla on suuntaamassa entistä vahvemmin Sailfish-käyttöjärjestelmänsä lisensointiin muille valmistajille.

  Jolla kertoi tänään Slushin lavalla laajentavansa yhteistyötään intialaisen Intexin kanssa aiemmin heinäkuussa 2015 ilmoitetusta. Intex-yhteistyö laajenee Intiasta jatkossa myös länsimarkkinoille. Tarkempia yksityiskohtia laitteiden määrästä, kohdemaista tai mistään muustakaan ei vielä toistaiseksi kerrottu.

  [​IMG]
  Intex-yhteistyön laajentamisesta kerrottiin Slushissa


  Slushin päälavalla yksi Jollan perustajista ja hallituksen puheenjohtajana toiminut Antti Saarnio kertasi myös Jollan tarinaa perustamisesta vuonna 2012 tähän päivään. Matkan varrella on käyty useampaankin kertaan kuoleman partaalla, toisaalta on tapahtunut suuria läpimurtoja ja onnistumisia.

  ”Puhelin ei myynyt. Ohjelmisto oli liian keskeneräinen ja laitteistokehityksessäkin muut menivät ohi”, kommentoi Saarnio vuoden 2014 tapahtumia, jotka johtivat viimeistään strategian muuttamiseen mielekkäämpään suuntaan.

  Aiempina vuosina Slusheissa Jolla on tuonut aikeensa julkisuuteen, esitellyt älypuhelintaan sekä viime vuonna julkisti Jolla Tablettinsa. Tabletin toimitusten piti alkaa toukokuussa, mutta vielä nytkään tabletteja ei ole toimitettu kuin aivan ensimmäisille julkistuspäivän ennakkotilaajille. Saarnio kuvasi tabletin myöhästymistä ”Jollan kolmanneksi kuolemanlaaksoksi”.

  ”Nyt tabletti on valmis ja me toimitamme niitä. Se voi olla myöhässä, mutta takaan että toimitamme sen”, totesi Saarnio.

  [​IMG]
  Jollan esiintulo Slushissa 2012

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju