Mobiili.fi Jolla sotki ilmoitukset – kaikki eivät saakaan vielä hetki sitten luvattua tablettia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jolla Tablet.


  Surulliseksi fiaskoksi kääntyneiden Jolla Tablet -toimitusten osalta on nyt nähty kenties jo viimeiseksi jäävä sekoilu. Jolla on kertonut, ettei se toimitakaan tabletteja kaikille niille, joille sellainen vielä viimeisessä vaiheessa ensin luvattiin rahojen palautustyökalun avauduttua.

  Jolla on aiemmin kertonut toimittaneensa ensimmäisessä erässä viime vuonna 121 tablettia, minkä jälkeen toimitukset pysähtyivät. Sittemmin luvattiin toimittaa vielä 540 tablettia. Muut tuhannet Jolla Tablet -tilaajat voivat hakea rahojensa palautusta. Jolla on luvannut ensin maksaa takaisin puolet ja puolet mahdollisesti myöhemmin, Jollan taloudellisen tilanteen sen salliessa.

  Jolla avasi rahojen palautuksen hakusivun maaliskuun puolivälin jälkeen. Sivuilla osalla tablettitilaajista näkyi tietona ”Odottaa lähetystä”, mikä tarkoitti näiden tilaajien olevan saamassa vielä tabletin eikä tarvetta rahojen palauttamisen hakemiselle näin ollut.

  Nyt Jolla on kuitenkin kertonut, että se on tehnyt virheen, jonka myötä osa ei saakaan tablettia ja työkalun osoittama tieto on nyt päivittynyt. ”Ikäväksemme joudumme kertomaan, että valmistellessamme viimeisiä Jolla Tablet -toimituksia ja tehdessämme kontaktilistaa takaisinmaksuja varten meillä on tapahtunut pieni sekaannus tietokannoissa”, kertoo Jolla lähettämässään ilmoituksessa.

  Jollan mukaan se halusi varata ryhmän henkilöitä varasijoille, jos tabletin saavat henkilöt eivät lunastakaan oikeuttaan. Jälkikäteen kuitenkin huomattiin, että tämän ryhmän koko oli ylimitoitettu.

  Lisäksi Jollan mukaan sillä on huomattavasti enemmän 64 gigatavun muistilla varustettuja tabletteja ja se aikoi toimia täysin kronologisessa järjestyksessä ja lähettää 32 gigatavun mallin tilanneille asiakkaille 64 gigatavun mallin. ”Valitettavasti tätä ratkaisua ei voitu toteuttaa logistisista syistä”, kertoo Jolla nyt tarkentamatta asiaa.

  Jollan rahojen palautustyökalu on auki aiemman ilmoituksen mukaan vielä 16. huhtikuuta asti, joten viimeisempienkin rahansa Jollalta takaisin haluavien kannattaa nyt jo toimia vikkelästi.

  Jolla Tablet -projekti ajautui viime syksynä pahoihin vaikeuksiin lukuisten myöhästymisten takia. Lopulta koko projekti suistui raiteiltaan Jollan laajempien rahoitusongelmien vuoksi. Jolla on kertonut jatkavansa toimintaansa Sailfish-käyttöjärjestelmän kehittämisen parissa. Nyt huhtikuussa Intiassa markkinoille pitäisi olla tulossa Sailfish-käyttöjärjestelmällä varustettu Jollan suunnittelema, intialaisen suuren puhelinbrändin Intexin myymä Aqua Fish -puhelin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju