Mobiili.fi Jolla-puhelimet saivat viimeisen pikkupäivityksen – seuraavana Sailfish OS 2.0

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Jolla on laittanut julkiseen jakoon viimeisimmän Sailfish-päivityksensä. Versionumerolla 1.1.7 kulkeva Björnträsket on ollut jo hyvän tovin varhaispäivitysohjelmaan kuuluvien ladattavissa. Nyt päivitys saapuu kuitenkin hiljalleen kaikille Jolla-puhelimen omistajille.

  Uusin päivitys tuo tavalliseen tapaan joukon eri kokoisia muutoksia. Mukana on muun muassa uusia vaihtoehtoja Android-sovellusten hallintaan ja parannuksia Bluetooth-lisälaitteiden toimintaan. Täyden muutoslistauksen löydät Jollan keskustelupalstalta.

  Aiemmin 1.1.7 -päivityksen piti olla viimeinen pienempi päivitys ennen siirtymistä uuteen, Jolla Tabletin rinnalla julkaistavaan Sailfish OS 2.0 -käyttöliittymään. Sittemmin päivitysaikatauluun on tullut muutoksia ja väliin on lisätty uusi 1.1.9-päivitys, joka kulkee nimellä Eineheminlampi.

  Toisaalta on edelleen oikein sanoa, että siirtyminen Sailfish OS 2.0:aan alkaa nyt jaossa olevan Björnträsketin jälkeen. 1.1.9-päivitys nimittäin tuo jo mukanaan leijonanosan uusista käyttöliittymäelementeistä. Lopullisesti siirtyminen 2.0-käyttökokemukseen kuitenkin tapahtuu vasta Eineheminlampea seuraavan 1.2-päivityksen myötä.

  Nyt jaossa olevaa 1.1.7-päivitystä seuraa siis 1.1.9-päivitys, joka tuo Jolla-puhelimiin ensimmäiset Sailfish OS 2.0 -elementit. Lopullisesti uuden kokemuksen viimeistelee sitä seuraava 1.2-päivitys. Tässä vaiheessa onkin hyvä huomata, että päivitysten versiot on numeroitu kehittäjien näkökulmasta, kun taas Sailfish OS 2.0 on markkinointinimi uudenlaiselle käyttökokemukselle. Lukijan ei siis tarvitse hämmentyä siitä, miksi päivitysten versionumerot eivät suuren muutoksen jälkeenkään ala luvulla 2.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju