Mobiili.fi Jolla paljasti ehtonsa: Näillä vaatimuksilla Tablet-tilaajat saavat rahansa takaisin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Jolla julkaisi tänään blogissaan päivityksen tablettitoimitusten ja rahojen palautusten nykytilanteeseen. Maaliskuun aikana pitäisi tapahtua näkyvää edistystä monella rintamalla.

  Jolla on työstänyt samaan aikaan sekä tablettien toimittamista että Indiegogo-tukijoiden ja myöhemmin ennakkotilanneiden kuluttajien rahapalautuksia. Viimeinen on ollut suoraviivaisin työmaa ja kaikkien ennakkotilaajien takaisinmaksut on laitettu liikkeelle. Tietyistä muuttujista riippuen PayPal-käsittelyissä ja muissa toimissa saattaa mennä aikaa, mutta palautukset ovat silti matkalla.

  Indiegogo-tukijoiden palautukset ovat kuitenkin haastavampi kenttä. Tukijoiden ja maksutapojen suuri määrä tekee prosessista monimutkaisen, mutta Jolla kertoo kehittävänsä työkalua prosessin automatisointiin. Avainasia on, että palautuksen vastaanottajalla on oltava toimiva PayPal-osoite. Jollan Juhani Lassila pahoittelee tiukkaa vaatimusta, sillä PayPal tulee olemaan ainoa tapa, jolla palautuksia suoritetaan.

  Palautusten ohella Jolla kertoo toimittaneensa vastikään 77 Jolla Tabletin erän. Lopputoimituksia hidasti kiinalainen uusivuosi, mutta pyrkimyksenä on jatkaa toimituksia parin viikon kuluessa. Jolla lähettää aina asianomaisille kutsun, jonka kautta tilauksen ja omat tietonsa pääsee varmistamaan. Laitteita tullaan toimittamaan enää joitakin satoja ja ne menevät aikanaan nopeimmin Indiegogo-kampanjaa tukeneille.

  [​IMG]
  Jolla Tablet

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju