Mobiili.fi Jolla kertoi rahoituksestaan ja tulevaisuudestaan – tableteista ei uutta tietoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Jolla on tänään tiedottanut rahoituksestaan, joka selvisi jo eilen. Yhtiö päätti rahoituskierroksen ja on nyt noussut niin sanotusta kuolemanlaaksosta. Rahoituksen pitäisi nyt olla hyvällä mallilla ja Jollan tulevaisuuden pitäisi olla taattu. Tablettien tilausten toimituksista Jolla ei kuitenkaan tänään kertonut tarkempia tietoja.

  Rahoituskierroksen päättäminen tarkoittaa sitä, että Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmän kehittäminen jatkuu. Jolla kertoo, että rahoituksen lisäksi heille on tulossa useita lisenssisopimuksia. Yhtiö aikoo keskittyä entistä enemmän BRICS-maihin eli Brasiliaan, Venäjään, Intiaan, Kiinaan ja Etelä-Afrikkaan. Näistä etenkin Intia on mielenkiintoinen vaihtoehto, koska siellä älypuhelimien käyttö yleistyy hurjaa vauhtia.

  Kiinnostus Sailfish OS:ää kohtaan on Jollan mukaan kasvanut. Käyttöjärjestelmä on erityisesti kiinnostanut tietoturvapalveluita tarjoavat yhtiöt. ”Mobiililaitteiden käyttöjärjestelmät elävät tällä hetkellä mielenkiintoisia aikoja. Ilman yksityisyydensuojaa ja tietoturvaa on vaikea uskoa sitä, että ihmiset, yhtiöt ja valtiot voisivat luottaa siihen, että ne voivat käyttää tietojaan mobiilissa”, Jollan hallituksen puheenjohtaja Antti Saarnio toteaa. Hän uskoo siihen, että maailma tarvitsee vaihtoehtoisen käyttöjärjestelmän mobiililaitteisiin.

  [​IMG]
  Antti Saarnio kertoi tänä vuonna Slushissa Jollan kuulumisia


  Jolla Tabletista ei uutta tietoa

  Jolla ei tänään kertonu juurikaan uutta tietoa tablettinsa toimituksista. ”Vaihtoehdot ovat rahojen palauttaminen tai tablettien kanssa jatkaminen, mutta sitten luvassa on vielä lisää viivytyksiä”, kertoi Saarnio eilen.

  Monet ihmettelivät Jollan tapaa toimia tablettien suhteen. Yhtiö käytti paljon tabletin saamasta rahoituksesta käyttöjärjestelmänsä kehittämiseen eikä tabletteihin. ”Sailfish OS -käyttöjärjestelmä on meidän tuotteemme, meidän kruununjalokivemme. Pyrimme tekemään siitä täydellisen käyttäjille. Tabletti on vain alusta käyttöjärjestelmällemme”, Saarnio toteaa.

  [​IMG]
  Jolla Tabletin kohtalo ei ole vieläkään selvä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju