Mobiili.fi Jolla ja Intex vahvistivat Sailfish-puhelimen myyntiintulon – lanseeraus on virallinen:...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Intex Aqua Fish.


  Jollan ympärillä on tapahtunut kummia viime viikkoina Intiassa, jossa yhtiön Sailfish OS -käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin yhtäkkiä ilmestyikin myyntiin eBay-markkinapaikalle ja Jolla kommentoi ensin puhelimia varastetuiksi tai olemattomiksi huijauksiksi, mutta pyörsi sittemmin puheensa – puhelinten myyntiintulolla olikin Intexin siunaus.

  Nyt Jolla ja Intex yhdessä ovat tiedottaneet Intex Aqua Fish -puhelimen myyntiintulosta virallisesti.

  Puhelinta saa nyt Intian eBaysta 5 499 rupian hintaan eli vajaalla 75 eurolla. eBay-myyjä on avannut myös laitteen toimitusmahdollisuuden muihin maihin, joten puhelimen todella haluaville faneille hankinta Intiasta Suomeenkin onnistuu nyt, mutta myyntihinnan päälle tulevat toimituskulut sekä maahantuotaessa 24 prosentin arvonlisävero sekä tullimaksut. Puhelin on tulossa lähiviikkoina myyntiin myös Intiassa Flipkartin, Amazonin sekä Snapdealin kautta.

  Aqua Fish sisältää esiasennettuna muun muassa intialaisen Gaana Music -musiikkipalvelun.

  ”Todistamme erittäin innoissamme ja ylpeinä ensimmäisen lisensoidulla Sailfish OS -järjestelmällä varustetun merkittävän laitevalmistajan älypuhelimen, Aqua Fishin lanseerausta”, toteaa Jollan perustajiin lukeutuva Sami Pienimäki. ”Sailfish OS on nuori mobiili käyttöjärjestelmä; haastaja, jossa on paljon lupauksia. Olemme luottavaisia, että asiakkaamme tulevat nauttimaan Sailfish-kokemuksesta Aqua Fishissä”, totesi puolestaan johtaja Keshav Bansai Intexiltä.

  Aqua Fishissä on muun muassa viiden tuuman HD-näyttö, kahdeksan ja kahden megapikselin kamerat, Qualcommin Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri sekä 4G LTE -verkkoyhteydet. Puhelimen muotoilu muistuttaa vahvasti Jollan alkuperäistä puhelinta, mutta koko vain on suurempi kookkaamman näytön myötä.

  [​IMG]
  Jollan Antti Saarnio (keskellä) ja Intex-johtajat poseerasivat uuden Aqua Fish -puhelimen kanssa MWC-messujen yhteydessä Barcelonassa.


  Intex Aqua Fish esiteltiin alun perin helmikuussa Mobile World Congressissa ja sen piti tulla myyntiin jo huhtikuussa. Myyntiintulo kuitenkin viivästyi tuntemattomista syistä.

  Aqua Fish on käytännössä täysin Jollan suunnittelema laite, ja samaa puhelinta on täällä myyty myös Jolla C -nimellä osana Jollan kehittäjäyhteisön liittymismaksua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju