Mobiili.fi Jolla avasi tablettirahojen palautuksen – vain puolet saa takaisin nyt

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jolla Tablet.


  Jolla ottaa nyt yhteyttä sen tabletin tilanneisiin asiakkaisiin rahojen palauttamisesta. Yhtiö on avannut palautustyökalun, jonne omat tietonsa on lisättävä määräajassa rahojen palautumiseksi.

  Jolla Tablet -projekti ajautui viime syksynä pahoihin vaikeuksiin lukuisten myöhästymisten takia. Lopulta koko projekti suistui raiteiltaan Jollan laajempien rahoitusongelmien vuoksi. Jolla toimitti lokakuussa 121 tablettia joukkorahoitushanketta Indiegogossa tukeneille ensimmäisille tiljaajille. Lisäksi se ilmoitti alkuvuodesta toimittavansa vielä 540 tablettia tulevina kuukausina ja muille tilaajille suunniteltavan rahojen palautusta.

  Jolla aikoo palauttaa nyt vain tarkasti puolet, 50 prosenttia, Indiegogo-tilaajien suorittamista kokonaismaksuista sisältäen lisävarustetilaukset ja kuljetusmaksut. Jäljelle jäävät 50 prosenttia olisi tarkoitus maksaa myöhemmin, kun Jollan taloudellinen tilanne sen sallii. Yhtiö kertoi rahojen palauttamisen toteuttamisesta tältä osin jo aiemmin tammikuussa. Omia tietoja ei tarvitse ilmoittaa Jollalle uudestaan enää mahdollisen myöhemmän palautuserän yhteydessä.

  Jolla avasi rahojen palautusta varten kerättävien tietojen ilmoituslomakkeen tänään ja pitää sen auki ainakin 16. huhtikuuta asti. Jolla ottaa yhteyttä kaikkiin asianosaisiin tablettitilaajiin sähköpostitse.

  Rahansa Jollalta takaisin saa vain PayPal-tilille. Jos käytössä ei ennestään ole PayPal-tiliä, täytyy sellainen tässä yhteydessä luoda. Jollan mukaan se käsittelee palautuksia viikoittaisissa kokonaisuuksissa. Koko rahojen palautusprosessi kestää noin 3-4 viikkoa, jonka jälkeen rahanpalautuksen pitäisi näkyä PayPal-tilillä.

  Jolla jatkaa toimintaansa Sailfish-käyttöjärjestelmän kehittämisen parissa. Kevään aikana Intiassa markkinoille on tulossa Sailfish-käyttöjärjestelmällä varustettu Jollan suunnittelema, intialaisen suuren puhelinbrändin Intexin myymä Aqua Fish -puhelin. Lisäksi Sailfish pyritään viemään myös Afrikan markkinoille paikallisen kumppanin kanssa. Sailfish-käyttöjärjestelmä on tulossa käyttöön myös Salossa ex-Nokia-tehtailla keväällä valmistukseen tulevaan Turing-puhelimeen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju