Mobiili.fi Joko tutustuit? Netflix-tyylin animepalvelu saatavilla lukuisille alustoille – kokeile...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Netflixin kaltainen mutta animeen keskittyvä suoratoistopalvelu Crunchyroll on laajentanut saatavuuttaan. Jo valmiiksi kattavaan sovellusversioiden valikoimaan on nyt lisätty universaali Windows 10 -sovellus tietokoneille ja mobiililaitteille.

  Crunchyroll on anime-elokuviin ja -sarjoihin sekä manga-sarjakuviin keskittyvä suoratoistopalvelu. Amerikkalainen verkkosivu perustettiin jo noin kymmenen vuotta sitten, mutta nykyisen muotonsa laillisena ja laajamittaisena videopalveluna se sai vasta hieman myöhemmin.

  Palvelun suurimmiksi vahvuuksiksi nostetaan laajat valikoimat ja uuden materiaalin nopea saapuminen. Parhaimmillaan tuoreimmat anime-jaksot ovat katsottavissa Crunchyrollissa vain tunti Japanissa tapahtuneen lähetyksen jälkeen.

  Crunchyroll-sisältöä voi kuluttaa ilmaiseksi rajattuina määrinä, rajatulla laadulla ja mainoksilla maustettuna. Varsinainen pihvi löytyy tässäkin tapauksessa Premium-tilauksesta, joka maksaa 4,99 euroa kuussa. Maksaville asiakkaille aukeaa koko sivuston valikoima ilman mainoksia ja 1080p-laatuisena. Crunchyroll tarjoaa uusille asiakkaille kahden viikon Premium-jäsenyyden maksutta, eli palvelun antia pääsee testaamaan suhteellisen vaivatta.

  Verkkosivuston lisäksi Crunchyroll on saatavilla pelikonsoleille, Chromecastille ja mobiililaitteille. Sovellus on jo aiemmin ollut ladattavissa Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle. Uusimpana lisäyksenä palvelu on nyt saatavilla universaalina Windows 10 -sovelluksena, kertoo Windows Central.

  [​IMG]
  Crunchyroll.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju