Mobiili.fi Joko nyt onnistuisi? Samsung Galaxy Note7:n myynti alkamassa uudelleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy Note7:n myynnin aloitusta Koreassa vauhditettiin Experience Zone -esittelyosastoilla.


  Samsung Galaxy Note7:n akkuvikojen aiheuttama vaihtokampanja on saatu vauhtiin ja nyt Samsung on kertonut, että uusien Note7-laitteiden myynti on alkamassa.

  Samsungin mukaan uusien Galaxy Note7 -laitteiden myynti aloitettiin yhtiön kotimaassa Etelä-Koreassa 1. lokakuuta ja muut markkina-alueet seuraavat perässä tulevien viikkojen aikana. Suomen myynninaloituksesta ei ole kuulunut uutta tietoa, mutta aiemman arvion mukaan toimitukset täällä alkaisivat lokakuun aikana, eli käytännössä seuraavien neljän viikon sisällä.

  Myynnin uutta aloitusta Samsung on vauhdittanut syyskuun lopussa eri puolille Koreaa pystytetyillä esittelyalueilla (”experience zones” eli ”kokemusalueita”). Niissä ihmiset ovat omin käsin päässeet tutustumaan Note7:n ominaisuuksiin.

  [​IMG]
  Vihreä akkukuvake kertoo, että kyseessä on uusi Note7, eikä akkuongelmien riivaama vanha malli.


  Uudet Note7-laitteet erottaa aiemmista, akkuongelmien riivaamista laitteista muutamien yksityiskohtien avulla. Myyntipakkauksista löytyy pieni musta neliö, ja itse laitteissa akun varauksesta kertova kuvake on vihreä niin ylälaidan tilapalkissa, lukitun ruudun AOD-näkymässä kuin virrankatkaisuvalikossakin.

  Samsung on useiden kymmenien akkuräjähdysten vuoksi kutsunut 2,5 miljoonaa alkuperäisiin toimituseriin kuulunutta Note7-laitetta palautettaviksi ja vaihdettaviksi uusiin Galaxy S7- tai Note7-laitteisiin. Vaihtokampanjan kustannusten on arvioitu nousevan jopa yli miljardiin dollariin. Nähtäväksi jää, vaikuttaako akkukatastrofi merkittävästi yhtiön ja sen tuotteiden maineeseen tulevaisuudessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju