Mobiili.fi Joko kokeilit? Apple valitsi vuoden parhaat pelit ja sovellukset iPhonelle ja iPadille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuoden 2015 parhaat iPhone-pelit


  Apple on nimennyt omat valintansa vuoden 2015 parhaiksi peleiksi ja sovelluksiksi iPhonelle ja iPadille. Lisäksi iTunes Storessa on nimetty vuoden parhaita musiikkialbumeita, artisteja ja elokuvia.

  [​IMG]
  Vuoden 2015 parhaat iPhone-sovellukset


  iPhonella vuoden parhaaksi peliksi Apple nimesi Square Enixin pelin Lara Craft GO. Kyseessä on aiemman Hitman GOn pohjalta ponnistava pulmanratkaisupeli, jossa seikkailee Tomb Raider -peleistä tuttu hahmo Lara Croft. Vuoden innovatiivisimmaksi iPhone-peliksi Apple nimesi RAC7 Gamesin erikoisen Dark Echon, jossa pelaaja yrittää hahmottaa ympäristöään heijastuvien äänien avulla. Vuoden parhaaksi iPhone-sovellukseksi Apple valitsi kuvankäsittelysovellus Enlightin ja innovatiivisimmaksi sovellukseksi TransferWisen, jolla voi siirtää rahaa ulkomaille, esimerkiksi reissaaville ystäville tai ulkomaisille laskuttajille.

  [​IMG]
  Vuoden 2015 parhaat iPad-pelit


  Vuoden parhaaksi iPad-peliksi Apple nimesi taiteellisen kauniin Prunen, jossa pelaajan tulee kasvattaa puita niin, että ne saavat auringonvaloa. Innovatiivisimmaksi iPad-peliksi Apple nimesi Her Story -nimisen pelin, jossa pelaaja yrittää selvittää rikosta poliisin näkökulmasta. Vuoden parhaaksi iPad-sovellukseksi valittiin Airbnb, joka yhdistää kätevästi matkaajat ja majoitustilojen vuokraajat eri puolilla maailmaa. Innovatiivisimmaksi iPad-sovellukseksi Apple valitsi Yousicianin, jolla voi opetella soittamaan kitaraa ja pianoa.  [​IMG]
  Vuoden 2015 parhaat iPad-sovellukset


  Sovellusten ja pelien lisäksi Apple nimesi myös vuoden parhaita elokuvia ja musiikintekijöitä. Parhaaksi suomalaisesittäjäksi Apple nimesi JVG:n, parhaaksi uudeksi suomalaisartistiksi Paperi T:n ja parhaaksi suomalaiseksi albumiksi Chisun Polariksen. Vuoden parhaaksi ”blockbuster”-elokuvaksi Apple nimesi Mad Max Fury Roadin, parhaaksi suomalaiseksi elokuvaksi Mielensäpahoittajan, parhaaksi perhe-elokuvaksi Inside Out – Mielen sopukoissa -elokuvan ja parhaaksi löydöksi Whiplashin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju