Mobiili.fi Johtaja paljasti: Pidettyjen Moto-puhelinten suunnitelmat vuonna 2016

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Lenovon omistuksessa oleva Motorola on tänä päivänä tunnettu erityisesti Moto-puhelinbrändistään. Lenovo-johtaja Chen Xudongin ansiosta tiedämme nyt muutamia suuria linjauksia, joiden rajoissa Motoja kehitetään vuodelle 2016. TechSinan haastattelusta kertoi GSMArena.

  Ensinnäkin Xudong varmisti, että Moto-puhelimia ei enää nähdä alle viiden tuuman kokoisina. Linjaus sopii hyvin Lenovon suunnitelmiin brändätä Moto-puhelimet huippupuhelimina ja omat Vibe-puhelimensa edullisemman hintaluokan laitteina. Nähtäväksi jää, millaisia muutoksia tämä aiheuttaa halvempien Moto-mallien tarjonnassa.

  Toisena suurena uutisena Xudong paljasti, että kaikki Moto-puhelimet saavat vuonna 2016 sormenjälkitunnistimet. Kyseessä on varmasti odotettu ominaisuus, joka on tässä vaiheessa sisällytetty useimpiin kärkipuhelinmalleihin, mutta joka Moto-puhelimista puuttui menneenä vuonna.

  Lisäksi Xedong kertoi, että Google Play -palvelut tekevät paluun Kiinaan. Kyseessä on Androidille merkittävä markkina-alue, jota kuitenkin hallitsevat lukuisat kilpailevat sovelluskaupat. Google voisikin tuoda palveluillaan järjestystä Kiinan Android-kentälle. Haastattelusta ei kuitenkaan käy ilmi, millä aikataululla paluuta suunnitellaan.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju