Joensuu, Commun GPRS testaaminen, missä?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja johniemi, 2/12/05.

 1. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Asun Joensuussa ja haluaisin testata commun GPRS-yhteyttä, tai siis lähinnä sitä miten commu renderoi joitain suosikkisivustojani. Missähän tällainen kokeilu olisi mahdollista? Siitä kyllä lähtisin että omaa GPRS-laskuani en kasvata, sehän olisi sama kun kävisi autolla koeajolla ja pitäisi maksaa bensat... Siis periaatekysymys :) Eli ehkä tyhmä kysymys, mutta missä saisi testata nettiyhteyttä ilmaiseksi joku 3-5 minuuttia?

  Kävisin mielelläni puhelinliikkeissä kysymässä tuota mutta vältän puhelinkauppoja kuin ruttoa koska ketuttaa kun ne yrittää aina tunkea liittymää ja myydä puhelinta heti kun vähänkin vihjaa olevansa kiinnostunut ostamaan luurin. Ei jaksa kuunnella myyjien molotusta, tiedän mitä tahdon ja osaan tehdä päätökseni ilman myyjän ahdistelua.

  Huh, tulipahan vuodatettua...

  -John
   
 2. snb69

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  No ei ne myyjätkään varmaan sua sinne liikkeeseen halua...kertomas perusteella. Älä ota henk.koht. =)
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Missä ravintoiloissa voisi käydä testaamassa ruokalistoja (ruokia) allekirjoittanutta ei kiinnosta kasvattaa omaa ravintolaskua eikä halua kuunnella myyntipuheita, haluaisin myös kokeilla eri hotellihuonite yöpyä, enkä halua enään lisää laskuja.

  Erityiseti eteläsuomen isommat kaupungit ja pohjoisen laskettelukohteet kiinnositain, pohjoisessa voisi samalla voisi kokeilla mäkiä (toki lman)
   
 4. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Jaahas, arvasin että porukka alkaa piikittelemään. Siis oikeesti, eikö niitä puhelimen ominaisuuksia saa testata? No, teen sit varmaan silleen että ostan sen Nokian ja jos ei miellytä niin palautan liikkeeseen. Se on varmasti kaikkien kannalta parempi vaihtoehto. Just.

  Ja tuo vertaus ruokailuun on täysin idioottimainen. Jokainen ymmärtää että ruoka on ns. kertakäyttöistä, vrt. matkapuhelimen nettikäyttö. Hankkikaa elämä jos ei ole parempia vihjeitä. En nimittäin mielestäni pyytänyt kenenkään mielipidettä, vaan pyysin faktatietoa siitä että SAAKO GPRS- YHTEYTTÄ KOKEILLA PUHELINKAUPOISSA. Tätä tietoa en ole vielä saanut.

  Suosittelen muuten teille kahdelle suomen kielen oppitunteja kun ette tuota kysymystäni ymmärtäneet.

  Ja sovieliaalle erityisesti; Jos joskus pääsisit hotelliin yöksi niin tietäisit että niitä huoneita saa kuule ihan käydä katsomassa ennenkuin huoneensa maksaa :) Että meni kuule poika nyt vertaukset aika metsään. Hymiöitäkään kun en nähnyt niin otin tuon kirjoituksesi ihan sit tosissani.

  -John
   
 5. snb69

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  Siis no kyllähän varmasti testaus onnistuu missä tahansa liikkeessä...sinne vain rohkeasti...ei kannata ahdistua myyntipuheista. Käsitin ton sun viestin sillein että haluaisit testata omaa puhelintas jonkun muun liittymällä.
   
 6. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Ei, ei tietenkään. Jos mulla olisi commu niin tietäisin varmaan miten se toimii :) No, sun jutussa ei ollu mitään vikaa mut toi soveliaan kommentti oli kyllä täysin älyvapaa.

  -John
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Joskus on julkisia tilaisuuksia joissa on erillaisia laitteita testattavana.

  Sain sen käsityksen että haluat testata mutta et ole kiinnostunut ostamaan/maksamaan, etkä edes kiinnostunut koko tuotteesta. etkä muutoin tälläisestä palvelun tarjoajasta.

  Toki voit luurin ostaa ja omalla liittymällä kokeilla, myyjiä löytyy varmaan. tosin jos äsken oli rahasta niin kovasti tiukkaa niin kannattaa ehkä enemmin myydä se luurin kokeilun jälkee, ei liikkeet niistä paljoa hyvitä rahassa jos ei vaihda mihinkään, jos yleensä ottavat vastaan.

  Käänny oman myyjäsi puoleen, nuo asiat ovat yleensä ihan asiakas suhteesta riippuvaisia.

  Kun käyt joskus matkapuhelin liikkeessä niin niissä useasti saa nähdä ainakin osaa mallistosta.
   
 8. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Niin tätä just meinasin että ei ole myyjällekään oikein että ostan puhelimen ja sitten palautan sen asiakaspalautuksena seuraavana päivänä vain siksi että nettisivujen renderöinti ei ollutkaan sellainen kuin kuvittelin. Siksi olisi hyvä että voisin testailla tuota commua jossain ennen ostamista, turhaa työtä siitäkin liikkeelle tulee jos ostan puhelimen ja palautan sen kuitin kera heti seuraavana päivänä.

  Mutta nyt tulikin jo asiaa, kiitos ja kumarrus.

  -John
   
 9. Marko Konttinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/4/04
  Viestit:
  220
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaa sinänsä myös muistaa, ettei tavaroilla ole mitään lain suomaa palautusoikeutta, paitsi posti- ja kotimyynnissä. Eri asia sitten on, jos jokin liike palautusoikeuden erikseen antaa, mutta moni tuntuu kuvittelevan, että mitä tahansa voi kiikuttaa takaisin kauppaan ja saada rahansa takaisin.
   
 10. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Juuri näin. Näitä riittää.
   
 11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  No eihän sinun aloitus viestissä ollut mistään tuollaisesta puhe. Ainakin minä ymmärsin että halut kokeilla luuria, et halua ostaa ja suorastaan välttää paikkoja missä myydään, ja korostit vielä ettet ollut halukas käyttää omaa SIM korttiasikaan vaan tärkeää oli että datasiirtokin menee jokin muun laskuun.

  Siis oletko kuitenkin ostamassa luuria?
   
 12. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Olen ostamassa luuria parin kk sisään.

  Ja siis hetkonen, kyllähän asiakkaalla on kuitenkin kaikkeen palautusoikeus jos tuote palautetaan uudenveroisena kaikkine hilppeineen. Jos ei olisi niin sitten kyllä menisi jo aika ihme touhuksi.

  Korjatkaa lakimiehet jos olen väärässä mutta aivan satavarmasti asiakkaalla on palautusoikeus, oliko se nyt 7 päivää vai miten mut kuitenkin.

  -johniemi
   
 13. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  En ole lakimies, mutta olet väärässä. Ihan sama ostatko puhelimen vai lenkkarit, kunhan käyt kaupasta hakemassa niin palautusoikeutta ei ole jos tuote virheetön. Moni kauppa antaa vapaaehtoisesti palautusoikeuden mutta pakko ei ole.
   
 14. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Ainoastaan etämyynnissä 14 vrk.

  Aika yleinen tuo virhekäsitys mikä sinulla on.
   
 15. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Kappas vaan, en tuota tiennytkään. Aika uskomatonta mun mielestä varsinkin jos jollain tuotteella ei ole testausmahdollisuutta (en nyt tarkoita juuri puhelimia vaan yleensäkin). No onneksi EU:n jonkun säännön mukaan saa avata tuotepakkauksen kaupassa jos mallia ei ole näytillä (vai onko tämäkin ns. urbaani legenda). Mutta opinpahan taas jotain uutta; en siis osta jatkossa (kallista) tuotetta ellen sovi palautusoikeudesta.

  -John
   
 16. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  OK, Kun olet oikeasti ostamassa luuria niin asioi siinä omassa liikeessäsi josta sen meinaat ostaa ja neuvottele testaamis mahdollisuus ostotilanteessa. Riippuen siitä millaiset suhteet sinulla on sinne mieti ensin vähän miten asiasi esität.

  Toki jos etämyyntinä ja kuluttajana hankit laitteet niin silloin noudetaan yleisiä palautusehtoja, jolloin voit siis turvatua postimyyntiin jos kivijalkakaupassa ei juttu suju.

  Matkapuhelimille ei juuri koksaan tarjota minimiä parempia vaihto / palautus etuja.
   
 17. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ihan varmaan liikkeestä kii antavatko avata paketin, osahan on sinetöityjä ja kelleppä myyt täydellä hinnalla sen jälkeen jos on sinetti rikki. Itse en ainakaan antaisi paketteja avata mut aikoinaan kun noita möin niin kyl potentiaaliset asiakkaat sai koneita hiukan testatakin, tätä varten oli meillä omia puhelimia jne joita pysty testaa. Siis tarkotan et vaikka mun käytössä olevaa puh sai testata ja kaikki mallejahan ei tarvi päästä näprää koska moni on sama puh eri kuorissa vaan.
   

Jaa tämä viestiketju