1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Jo yli 100 miljoonaa – Supercell kiittää pelaajiaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Supercell kiitti 100 miljoonaa aktiivista pelaajaansa videolla.


  Suomalainen Supercell on saavuttanut varsin vakuuttavan rajapyykin. Yhtiön peleillä on jo 100 miljoonaa aktiivista, päivittäistä pelaajaa. Tapausta juhlistaakseen Supercell julkaisi pelaajilleen kiitosvideon ja yhtiön toimitusjohtaja Ilkka Paananen julkaisi Twitterissä kirjeen kiittääkseen myös Supercellin työntekijöitä.

  Supercellin videolla mainitaan, että videon julkaisua edeltävänä päivänä heidän pelejään pelattiin kaikissa maailman valtioissa, paitsi alle 11 000 asukkaan Tuvalussa. 100 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan päästäkseen Supercell kertoo hylänneensä peräti 14 peliraakiletta, ennen kuin neljä läpimurtopeliä, eli Boom Beach, Clash of Clans, Clash Royale sekä Hay Day nostivat yhtiön sen nykyiseen asemaan.

  [​IMG]
  Toimitusjohtaja Ilkka Paananen kiitti kirjeessä Supercellin 180 työntekijää.


  Paananen kiittää Supercellin 180 työntekijää ison merkkipaalun saavuttamisesta, ja kertoo, että yhtiö aikoo jatkaa hyväksi havaitulla linjalla ja antaa työntekijöiden keskittyä täysillä hyvien pelien luomiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju