Mobiili.fi Jo viikkojen viivästys – Nexus 6 ja Nexus 9 LTE saavat Nougatin vasta tulevina viikkoina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google julkaisi Android 7.0 Nougatin 22. elokuuta ja tapansa mukaan toi sen käytännössä saman tien nopeasti saataville päivityksenä Nexus-laitteille – mutta ei aivan kaikille.

  Syystä tai toisesta jo vanhempaa polvea Nougatia tukevien laitteiden joukossa edustavien Nexus 6:n sekä Nexus 9:n LTE-version osalta päivitystä ei ole vieläkään kuulunut.

  Nyt Google on kertonut Android Police -sivustolle, että päivityksen pitäisi olla viimein luvassa tulevina viikkoina – ehkä siis jo syyskuussa, mutta mahdollisesti vasta lokakuun puolella.

  [​IMG]
  Nexus 6 on Motorola-puhelin.


  Android 7.0 Nougat on saapunut jo päivityksenä Nexus 5X:lle, Nexus 6P:lle, Nexus Playerille sekä Pixel C:lle ja kehittyvien markkinoiden Android One -puhelimille.

  Nougat tuo Androidiin useampien näkyvien uudistusten lisäksi merkittäviä päivityksiä myös pinnan alle. Android saa Nougatissa muun muassa natiivin tuen usean sovelluksen jaetun näytön tilalle, ilmoitukset uudistuvat, emojivalikoima päivittyy ja sovellusasennukset nopeutuvat, Vulkan-tuki mahdollistaa näyttävämmät pelit ja Daydream on Googlen kokonaisuus Android-laitteiden päälle rakentuviin virtuaalitodellisuuskokemuksiin.

  Tarkemmin Android 7.0 Nougatin tärkeimpiä uudistuksia kävimme läpi aiemmassa artikkelissamme.

  Googlen odotetaan julkistavan omat uudet Pixel ja Pixel XL -puhelimensa 4. lokakuuta. Ne tulevat jo Android 7.1:llä sekä normi-Androidista ja Nexuksista poikkeavalla Pixel Launcherilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju