Mobiili.fi Jo toinen väitetty iPhone 7 -tapaus: akku pamahti ja paisui nyt Plussasta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  Nyt väitetysti iPhone 7 Plus -puhelimen akku on paisunut saaden puhelimen avautumaan, kertoo kiinalainen My Drivers -sivusto kuvien kera.

  Todennäköisesti tapahtuman taustalla on ulkoinen syy, mahdollisesti puhelimen pudottamisen aikaansaama akun laajeneminen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Eilen kerroimme ensimmäisestä väitetystä iPhone 7 -puhelimen räjähdystapauksesta.

  Kyseisestä tapauksesta ei ole vielä saatu merkittäviä lisätietoja tai kommenttia Applelta. Reddit-käyttäjä jakoi kuvan palaneesta iPhone 7 -puhelimesta. Yllättävästi hänen mukaansa puhelin oli räjähtäneessä kunnossa jo ennen kuin se edes saapui hänelle perille asti. ”En ole varma mutta jotakin tapahtui tehtaan ja toimituksen välissä”, kommentoi kroopthesnoop-nimimerkillä esiintyvä Reddit-käyttäjä kysyttäessä mitä puhelimelle oli tapahtunut.

  Myöskään nyt tuoreesta toisesta tapauksesta ei ole vielä yksityiskohtia tiedossa, vaan kaikki on toistaiseksi vasta lähinnä spekulaation tasolla. Ilmeisesti puhelin ei nyt syttynyt palamaan, vaan akku vain paisui ja korkkasi puhelimen näin auki.

  Älypuhelinräjähdykset ovat olleet tapetilla Samsungin Galaxy Note 7 -akkuongelmien takia. Samsung keskeytti Note7:n myynnin ja on parhaillaan vaihtamassa 2,5 miljoonaa myytyä puhelinta. Samsung on kertonut maailmalla olleen kymmeniä tapauksia, joissa Note7 on joko ylikuumentunut tai räjähtänyt.

  iPhone 7 -puhelimissa ei tuoreimman toisen tapauksenkaan jälkeen voida epäillä olevan vielä minkäänlaista laajempaa rakenteellista akkuongelmaa kuten Note7:ssä, sillä kyse voi hyvin olla yksittäistapauksista ulkoisten tekijöiden vaikutuksen alla miljoonien puhelinten joukossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju