Mobiili.fi Jo toinen iPhone 7 -ongelma tuli esiin: lentokonetila vie verkkoyhteyden lopullisesti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone lentokonetila


  Applen iPhone 7 -puhelimia näyttää piinaavan jo toinen laajempaa laitemäärää koskeva tekninen ongelma.

  Nyt iPhone 7:n on raportoitu menettäneen mobiiliverkkoyhteytensä lentokonetilassa käyttämisen jälkeen. Asiasta kertovan MacRumorsin mukaan Applen sisäiset dokumentit kertovat sen tietävän jo ja tutkivan nyt ongelmaa.

  MacRumorsin lukija Yasser El-Haggan on ladannut YouTubeen alta löytyvän videon, jolla hän näyttää kuinka vieressä iPhone 6s ottaa heti yhteyden verkkoon, mutta iPhone 7 ei. Lisäksi tässä yhteydessä iPhone 7 myös kuumentui selvästi oikeasta yläkulmasta.

  Ongelma on koskettanut ainakin tässä tapauksessa Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin myymää versiota iPhone 7:stä, joka on sama kuin on myynnissä myös Suomessa eli varustettu Intelin kantataajuusmodeemilla ja sen liitännäisillä radiokomponenteilla.

  Apple on ohjeistanut käynnistämään puhelimen uudelleen ja jollei tämä auta, asentamaan uudelleen SIM-kortin. Viallisten laitteiden osalta ainakin Applen omia myymälöitä on myös nähtävästi jo ohjeistettu vaihtamaan puhelimet suoraan uusiin tämän vian kohdatessaan ilman laajempia testauksia.

  Aiemmin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelinten osalta osa käyttäjistä on jo raportoinut suhisevasta tai sihisevästä äänestä puhelimen suorituskyvyn äärirajoilla, kovassa rasituksessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju