Mobiili.fi Jo toinen Galaxy Note7 leimahti liekkeihin latauksen aikana

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung Galaxy Note7 on ehtinyt olla maailmalla myynnissä vasta pari viikkoa, kun jo ainakin kaksi laitetta on leimahtanut liekkeihin latauksen aikana. Nyt BusinessKorea kertoo 30. elokuuta tapahtuneesta tilanteesta, kun edellisen kerran vastaava tapaus sattui alle viikkoa aiemmin, 24. elokuuta.

  Ilmeisesti molemmilla kerroilla puhelimen lataukseen on Samsungin oman laturin sijaan käytetty tarvikelaturia. Ensimmäisellä kerralla käytössä oli micro-USB -johtoon sopiva USB-C -sovitin, mikä antaa olettaa, ettei käytössä ollut Note7:n oma laturi USB-C -johtoineen. Toisella kerralla Korealaisella sosiaalisen median sivustolla Kakaossa käyttäjä kertoi ystävänsä puhelimen syttyneen latauksen aikana tuleen ja suositteli käyttämään Samsungin alkuperäistä laturia.

  Samsung tiettävästi tutkii tapauksia ja yrittää selvittää syttymissyitä. Kaksi tapausta alle viikossa on kuitenkin jossain määrin huolestuttava merkki. Kuten muidenkin puhelimien, myös Note7:n kohdalla kannattaa ehdottomasti suosia valmistajan omaa laturia ja latausjohtoa ja välttää huonolaatuisia tarvikelatureita.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju