1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Jippii palauttaa Saunalahden kuluttajabrandiksi

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 4/11/02.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Jippii palauttaa Saunalahden kuluttajabrandiksi

  Helsinki
  STT

  Internet- ja telepalveluita tuottava Jippii Group tuo Saunalahti-brandin takaisin. Saunalahti-nimen alla myydään kuluttajien internet-, gsm- ja telepalveluita. Myös ryhmän kuluttaja-asiakkaita palvelevasta yksiköstä tulee Saunalahti.
  Yhtiön maanantaisen ilmoituksen nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi, kun konserni luopui ulkomaisista netti- ja teletoiminnoistaan. Jippii-nimeä käytetään jatkossakin kansainvälisessä mobiiliviihdeliiketoiminnassa. Yritysasiakkaita palvellaan EUnet Finland -nimen alla.
  Jippii Groupin toimitusjohtaja Matti Vikkula muistutti yhtiöllä olevan kolme selkeästi erilaista asiakasryhmää. Sen vuoksi hän pitää luonnollisena, että myös brandeja on kolme.
  Saunalahti sanoo olevansa Suomen toiseksi suurin nettioperaattori.

  http://www.karjalainen.fi/cgi-bin/v...ry=01470924.txt&StDate=021104&StTime=14:43:31
   
 2. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy tehdä hieman nimimuutoksia, jotta joku muistaisi että tuollainenkin yhtiö on olemassa.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9361
  Tykkäykset:
  196
  Tässä palataan aivan selvästi juurille.

  Suurimmalle osalle suomalaisista nettikäyttäjistä/asiakkaista Jippii on edelleen Saunalahti, eikä mikään ihme niiden mainosmarkkojen jälkeen jotka "tuhlattiin" uuden fuusioista ja sulautumisista muodostuneen yrityksen imagon ja palveluiden esille tuomiseen.

  Varmaan myös jäihin pistetyllä maailmanvalloituksella on myös osansa asiassa. Jippiihän sai aika paljon negatiivista huomiota tiedotusvälineissä Saksan (ja Euroopan) seikkailuistaan, joten Saunalahti -brändi on siinäkin mielessä parempi (="puhtaampi") liiketoimintaa varten Suomessa.
   
 4. Kaapo

  Liittynyt:
  2/11/02
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  0
  Jeps, ja mikä onkaan kansallisromanttisempi nimi, kuin Saunalahti taistelussa isoja pahoja ruotsalaisoperaattoreita vastaan ?
   

Jaa tämä viestiketju