Mobiili.fi Jevelo-korujen toimitusnopeudet moninkertaistuvat – tulossa kultaa ja muita uudistuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jevelo.


  Jevelo on palvelu, joka sallii asiakkaiden luoda koruja omista valokuvistaan. Yrityksen tuotantokyvykkyys ja sovelluskehitys on saanut vastikään uutta vauhtia. Jevelon perustaja Kristian Saarikorpi tarjosi Arctic15-tapahtuman tiimellyksessä Mobiili.fille lisätietoa siitä, missä mennään juuri nyt ja mitä on luvassa jatkossa.

  Viime syksynä Slushissa nähty Jevelo on kehittänyt palveluaan tuntuvasti vuodenvaihteen aikana. Android-sovellus saatiin markkinoille menneenä keväänä ja samalla aiemmin julkaistu iOS-sovellus työstettiin monilta osin uusiksi. Saarikorven mukaan käyttökokemus ja ulkonäkö ovat nyt aivan eri maailmasta kuin aiemmin, vaikka erityisesti Android-sovelluksessa piilee edelleen joitakin bugeja.

  Myös tarjolla olevissa koruvalikoimissa on tapahtunut muutoksia. Riipusten ja korvakorujen rinnalle on jo saatu rannekkeisiin sopivia charmeja ja samalla hintoja on poljettu alaspäin. Halvimmillaan korut maksavat nyt 35 euroa.

  [​IMG]
  Jevelon perustaja Kristian Saarikorpi.


  Merkittävin uudistus lienee kuitenkin kaiverruslaser, joka saatiin Jevelon pajalla Fiskarsissa käyttöön eilen. Aiemmin kuviot toteutettiin printtauksin tai valumenetelmin. Jatkossa lähes kaikki tuotanto siirtyy kuitenkin laserin alle, poislukien läpileikatut korut. Saarikorven mukaan aiemmin 3-5 päivää kestäneet ja virhealttiit tuotannot saavat nyt lisävarmuutta. Jatkossa korut ovat toimitusvalmiita vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta.

  Kaiken edellämainitun valossa Saarikorpi totesikin helpottuneen oloisena, että toiminta on viimein kunnolla jaloillaan. Jevelo-sovelluksen lataajamäärien kerrotaan osuvan jonnekin 40 000 käyttäjän alle. Varsinaisiin tilauslukuihin Saarikorpi ei ottanut kantaa mutta kertoi, että 44 prosenttia tilauksista tulee Yhdysvalloista ja Kanadasta. Muita isoja asiakasmaita ovat Iso-Britannia, Hollanti ja Belgia. Suomi tulee listalla kahdeksannen sijan tienoille ja kaiken kaikkiaan myyntiä on ollut 16 tai 17 maahan.

  Jevelon tulevaisuudessa siintää monia uudistuksia. Tuotevalikoiman luvataan laajenevan ja pian koruja voi tilata hopean ja teräksen lisäksi kultaisina. Samalla sovellusta parannellaan. Suuremmista suunnitelmista Saarikorpi ei voinut vielä puhua tarkemmin, mutta kultaseppä paljasti kuitenkin, että tuotannon hiouduttua Jevelo-pajoja saatetaan perustaa myös muihin maihin – etunenässä Yhdysvaltoihin. Lisäksi ilmassa leijuu mahdollisuus yhteistyöstä toistaiseksi nimettömän ja Jevelo-palvelusta kiinnostuneen urheilujoukkueen kanssa.

  Tulevaisuutta odotellessa Jevelo aikoo kuitenkin jatkaa hyväksi havaitulla tiellä korujen parissa, vaikka uudella laserilla voisikin kaivertaa melkein mitä vain melkein millaiseen tuotteeseen vain. ”Korubisnes on vanhoillisuutensa vuoksi herkullinen toimiala”, Saarikorpi selitti. ”Saa puuhailla rauhassa, kun ei ole hirveästi kilpailijoita.”

  [​IMG]
  Jevelo-koru.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju