• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Jenkki T-Mobile Samsung Galaxy S7 Edge 32G Silver

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.3.2017
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
-
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Silver
Tallennustila
32GB
Kunto
Käytetty
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
250
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto tai postitus ostajan piikkiin
Myyjän nimi
Otso Sorvettula
Myyjän sähköposti
otso.sorvettula@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0400607931
Myydään T-Mobile Samsung Galaxy S7 Edge 32G Silver. Voitin puhelimen Samsungin messuilta San Franciscossa toukokuussa 2016. Käytin puhelinta muutaman päivän prepaid-liittymällä jenkeissä ja kotiin saavuttuani vaihdoin vanhaan puhelimeeni. Puhelin on kaikin puolin käyttämättömässä kunnossa. Puhelin on sim-lukittu ja toimii vain T-Mobilen liittymällä.

Dropbox - 2016-07-11 20.03.55.jpg
Dropbox - 2016-07-11 20.03.11.jpg
Dropbox - 2016-07-11 20.02.16.jpg
Dropbox - 2016-07-11 20.02.05.jpg
 

arvola

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
56   0   0
Liittynyt
3.9.2003
Viestit
2790
Reaktiopisteet
2627
Puhelinmalli
S21 FE
Onko tuosta voittamisesta olemassa jotain dokumenttia?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.3.2017
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
-
Sdc-konferenssista on kuvia ja voin vaikkapa pyytää työkavereilta jonkunlaisen todistuksen. Mitään valmista virallista dokumenttia ei ole. SDC:n somefeedeistä kuitenkin selviää että siellä arvottiin erilaisia palkintoja. Voin laittaa privana näitä todistuksia jos ostajaa kiinnostaa :)
 

arvola

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
56   0   0
Liittynyt
3.9.2003
Viestit
2790
Reaktiopisteet
2627
Puhelinmalli
S21 FE
OK. Laitas YV:llä sen T-Mobilen prepaid numero, niin selvitän kuinka helpolla ja halvalla tuon lukituksen saisi auki.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom