Myydään Jawbone UP aktiivisuusranneke

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja Rollorosso 90, 27/2/14.

 1. Rollorosso 90

  Rollorosso 90 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  118   0   0

  Liittynyt:
  27/7/04
  Viestit:
  623
  Tykkäykset:
  48
  Puhelinmalli:
  Jo vuodesta 2001 telefoonit inspiroinut.
  Myytävänä Jawbone UP aktiivisuusranneke Apple & Android puhelimille. 129€ ohv. Tämä tosiaan seuraa unenlaatuasi , syömistäsi , treenamista + tsemppaa sinua tavoitteessasi. Tällä voi myös uida. Mukaan tulee ranneke & laturi.

  Jawbone Up auttaa sinua pysymään kärryillä elämäntavoistasi kuten siitä miten hyvin/huonosti nukut yösi, miten aktiivinen olet päivisin ja jopa miten terveellisesti syöt.

  Jawbone Up toimii yhdessä älypuhelimeen asennetun sovelluksen kanssa. Sovelluksen aloitusruudusta näet yhdellä vilkaisulla kaikki tärkeimmät tiedot ja mahdollisesti myös ystäviesi tietoja.

  Ranneke monitoroi öisin nukkumistasi ja liikehdintääsi ja tekee tämän pohjalta raportin josta näet miten sikeästi nukut yösi. Tämän raportin pohjalta voit tarvittaessa tehdä muutoksia nukkumisjärjestelyihisi ja näin parantaa yleistä elämänlaatuasi.

  Puhelimeen asennetussa sovelluksessa on mukana myös herätyskello joka yhdessä rannekkeen kanssa osaa valita mahdollisimman otollisimman ajan herättää sinut jolloin et herää äkillisesti syvästä unesta vaan lempeästi kevyemmästä unesta. Ranneke alkaa "haistelemaan" unesi syvyyttä n. 30min ennen asetettua herätysaikaa ja herättää sinut optimaalisella hetkellä tai viimeistään asetettuun kellonaikaan. Näin saat parhaan mahdollisen aloituksen päivääsi!

  Älypuhelinsovelluksessa on mukana myös henkilökohtainen ravintolaskuri johon on helppo lisätä päivittäiset syömisesi ja näin pitää kirjaa syömistäsi kaloreista. Ravintolaskurissa on mukana myös viivakoodinlukija jonka avulla on helppoa lisätä syömäsi tuotteet(*).

  Tärkeimmät ominaisuudet:

  Noin 10 vuorokauden akun kesto, latausaika n. 80 minuuttia
  Yöunien ja torkkujen monitorointi
  Liikkumisen automaattinen jatkuva seuranta
  Ravintolaskuri
  Mood Tracking - löydä linkki liikkumisen ja mielialan suhteen
  Idle Alert - muistuttaa sinua liikkumaan mikäli olet paikoillasi liian pitkään
  Smart Alarm - herättää sinut juuri oikealla hetkellä
  Vesitiivis miellyttävä ranneke
  Vain 19 g painoinen

  Linkki: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/ ... ko-sininen

  HP. 100€
   

  Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä viestiketju