Javascript Java Flash Youtube -toiminnallisuudet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja InHiding, 17/8/11.

 1. InHiding Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N900
  Terve,

  Löytyyköhän markkinoilta yhtään älypuhelinta, jossa nuo ominaisuudet toimisivat kuten ihan normaalissa pöytätietokoneessa? Itsellä on N900 ja vähän heikkoa on tuo tuki. Jotain saa toimimaan, mutta jos esim. selainympäristössä haluisi pelata nettipokeria niin ei kyllä onnistu mitenkään.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kysymyksestä voi vähän nipottaa :)
  Nettipokerin toimivuus on riippuvainen nettipokeri toteutuksesta, harvemmin niissä kai otsikossa mainittua Youtubea käytetään, jälkimmäinen toimii kyllä hyvin monessa mobiilissa.

  Nettipokerinekin toimivuus voi vaihedella eri pöytäkoneissa (selain + os yhdistelmissä)

  Jos käytetään Java-apleteja, tai AxtiveX komponetteja niin toteutus on jo aika rajoittava. jolloin ongelmaa pitää kiertää niin että pelaa vaikka kotikoneen palvelussa toimivalla selaimella ja luurilla etä yhteydellä käyttää ko selainta.

  Otsikossa mainittua Flashia tuetaan aika laajasti, versiot vähän vaihtelee ja raskaissa toteutuksissa teho ja muisti vaatimukset voivat olla kovia ja se ei silti takaa toimivuutta mobiilissa, javascriptit on hyvin laajasti tuettu samoin muita tuereempia juttuja, jotka eivät välttämättä kaikissa pöytäkoneiden selaimissa ole itsestään selviä. silti pokeri palvelun toimivuus ei taattu.


  Eli vaikka se mobiiliselain tukisi kaiken tarpeellisen, niin totuetus voi olla sellanen ettei se toimi kuin vain joissain "tuetuissa" pöytä selain koko
   
 3. InHiding Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N900
  No mikä puhelin tukee parhaiten tätä koko sillisalaattia? Mikä kannattais ostaa vai kannattaako odottaa jotain lähiaikoina tulevaa mallia. Mullahan on siis jo N900 ettei tässä ihan kiire ole. Onko loppujen lopuksi edes parempaa saatavilla tai näköpiirissä? Isompi näyttö kun N900:ssa olisi kyllä mukava.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Katso mitä mobiia pokerisivustosi tukee. se ainoa tie millä löydät toimivan, jos palvelu ei yleisesti tue.  Sillä jos sulla on N900 niin siinä on varsinhyvä selain ja olet siinä varmaan kokeillut vaihtoehtoselaimia.
  Android koneita on moneenlähtöön, myös isonäyttöisä (jopa yli 4" tuumaa ja tabletit), niihin saa myös vaihtoehto selaimia.
  Nokian S^3 koneisiin saa vakio selaimen koneen lisäksi lähinnä Operan. ei ehkä se millä kannattaa hakea laajinta tarjontaa.

  Iphone, Ipad ja WP koneet kannattaa unohtaa, sillä niissä pelataan käytännössä vakio selaimen voimin.

  Mutta edellä olevalla ei ole merkitystä jos käyttämästi pokeri palvelusi ei tuo ja toimi kuin joillain tietyillä kokoonpanoilla. eli ne voi tukea moobiilissa vain Iphonea.
   

Jaa tämä viestiketju