java pohjainen sähköpostiohjelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja make79, 21/6/04.

 1. make79

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  tietääkö kukaan hyvää java sähköpostiohjelmaa joka olisi helppo käyttää ja asentaa? nubix sirius ja reqwireless EmailViewer on jo tiedossa mutta ensimmäinen ei ilmeisesti tue imap:a ja jälkimmäinen on mielestäni liian kallis. tagtagistä löytyi ilmainen mail4me (tai jotain) ohjelma, mitä en saanut toimimaan. saattaa kyllä hyvin olla käyttäjässä vika...

  mutta siis jos joku tietää hyvän ohjelman enintään n. 5€, saa olla ilmainenkin, niin mielelläni siitä kuulisin. postit haluaisin lukea imapilla, koska käyttö puhelimella satunnaista enkä haluaisi posteja siirtää pois palvelimelta.

  puhelimena on samppa e100, mutta sillä ei kai periaattessa pitäisi olla väliä??
   
 2. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  EmailViewer on kokeilemistani java-midleteistä ehdottomasti paras, mutta vähän kalliimpi. Siinä on paljon hienoja ominaisuuksia, esimerkiksi tiedostoliitteiden parsinta tekstimuotoon - voit tsekata tarvittaessa vaikka liitteenä tulleen Word-asiakirjan nopeasti ja kevyesti.

  http://www.reqwireless.com/webviewer.html

  t. tero
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  On sillä väliä, eli aivan teknisenä rajoituksena on luurien javaoissa rajoittuneet TCP/IP (netti) ominaisuudet , joissain malleissa ja uusissa kakkosversion java alustoissa on näitä laajennettu.

  Eli käytännössä se merkitsee vanhoissa koneissa että joudutaan käyttämään proxy palvelinta minkä kautta mailit luetaan, palvelimella voidaan kyllä esikäsitellä viestiä, esim edellä mainittu liitteiden käsittely jolloin kevyellä java clientillä voidaan tarkastella hyvinkin monenlaisia documentteja, samoin tiedonsiirto tarve on vähäisempi.

  Ohjelman tomivuus on voitu toki muullakin konstein rikkoa tietissä malleissa, tai siitä on tehty vain yhdessä mallissa toimiva versio.
   

Jaa tämä viestiketju