Java-pelit eivät enää toimi (N73) + muita ongelmia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Patteri, 27/9/07.

 1. Patteri

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Päivitin jokin aika sitten uusimman firmwaren. Sen jälkeen ostamani Java-pelit lakkasivat toimimasta: kun niitä yrittää käynnistää, mitään ei tapahdu. Ei virheilmoitusta, ei mitään.

  Tein ennen päivitystä varmuuskopioin ohjeiden mukaisesti ja palautin sen takaisin. RSS-syötteiden osoitteet olivat kuitenkin kadonneet, nyt on ikävä työ naputella kaikki uudelleen. Onko tämä normaalia?


  Ja vielä yksi kysymys: miten saa puhelimen käynnistyksessä kuuluvan Nokian mainosmelodian pois? On aika kiusallista, kun yrittää pistää puhelinta päälle huomaamattomasti esim. neuvotteluhuoneessa.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Eikös sen melodina saa vältettyä ainaki sillei et pistää puhelimen aina äänettömälle ennen sammutusta, muuta keinoo on mä tiedä. Toki punasta luuria painamalla sillä hetkellä ku alkaa kiekua se hiljenee.

  Oon kuullu et softapäivityksen jälkeen voi ohjelmat lakata toimimasta. Kokeile asentaa uudestaan, ekana voi joutua vanhan uninstalloimaan. Jos asennuspaketteja ei enää tallella ni sit hankalampaa. En oo 100% varma miten toi menee mut noin luulisin et voi hyvällä tuurilla onnistua..
   
 3. Patteri

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Ikävä vaan, että nämä ovat maksullisesti ladattuja pelejä, joten uudelleenasennus ei onnistu muutoin kuin ostamalla pelitkin uudelleen. Käsittämätön juttu, varsinkin se ettei tule edes virheilmoitusta mistä voisi alkaa etsiä vikaa...
   

Jaa tämä viestiketju