Mobiili.fi Jatkoa Pixel-puhelimille: Googlen omat Android Wear -älykellot tulossa alkuvuodesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huhutut Googlen omat Android Wear -kellot Android Policen aiemmassa hahmotelmassa. Vasemmalla Angelfish, oikealla Swordfish.


  Googlen aiemmin huhutut sen omat Android Wear -älykellot tullaan julkaisemaan vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä eli tammi-maaliskuun aikana, kertoo Evan Blass, mobiilialan tunnetuin vuotokuvien julkaisija.

  Blass twiittasi asiasta viitaten myös Android Police -sivuston aiemmin jo heinäkuussa paljastamaan, yltäkin löytyvään kuvaan tulevasta kellokaksikosta.

  Google kertoi yllättäen syyskuun lopulla, että piakkoin odotetun merkittävän Android Wear 2.0 -järjestelmäpäivityksen julkaisu siirtyykin ensi vuoteen. Samalla on ilmeisesti siirtynyt myös kellojen julkaisu, mutta Blassin tuore tieto on huojentava, sillä kellot ovat yhä tulossa eikä niitä ole peruttu.

  Googlen kellot tunnetaan koodinimillä Angelfish ja Swordfish. Googlen jo julkistettujen Pixel ja Pixel -XL -puhelinten Marlin- ja Sailfish-koodinimet sopivat samaan teemaan.

  Angelfish on Android Policen aiempien tietojen mukaan parivaljakosta suurempi ja sporttisempi. Pyöreänäyttöinen kello on varustettu kolmella painikkeella, jotka kaikki löytyvät laitteen oikealta puolelta. Ominaisuuskattaukseen lukeutuvat LTE-yhteydet, GPS-paikannus ja sykemittari. Angelfishillä olisi siis edellytykset hyödyntää Android Wear 2.0:n uusia itsenäistäviä ominaisuuksia.

  Swordfish on sekin pyöreänäyttöinen älykello, joka omaa vain yhden fyysisen painikkeen. Laitteen designia kuvataan Angelfishiä sirommaksi ja hieman Apple Watchin tai Pebble Time Roundin tyyliseksi. Pienemmästä Swordfishistä puuttuvat myös monet isosiskon ominaisuuden, kuten LTE ja GPS.


  Google's two smartwatches will be released with Android Wear 2.0 in Q1 2017 [image courtesy of: https://t.co/so8uJyEZCy] pic.twitter.com/ruejqXSNSy

  — Evan Blass (@evleaks) October 13, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju