Mobiili.fi Japanilaisille erikoisherkkua: tältä uusi Nexus-lippulaivapuhelin näyttää kultaisena

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Useimmille markkinoille Nexus 6P saapuu kolmessa värissä


  Viikkojen tai jopa kuukausien vuodot ja odotus päättyivät eilen illalla, kun Google esitteli tämän vuoden Nexus-puhelinmalliston. Tarjolle tulee LG:n valmistama 5,2-tuumainen Nexus 5X ja Huawein valmistama 5,7-tuumainen Nexus 6P. Molemmat saapuvat Suomeen kolmen eri värivaihtoehdon voimin. Nexus 6P:stä on kuitenkin olemassa neljäs, hyvin rajattu erikoisväri.

  Googlen lippulaivaksi nouseva Nexus 6P on ensimmäinen todellista premium-tuntumaa tarjoava Nexus. Puhelin on verhottu alumiinikuoriin, joiden värisävynä voi olla joko hopeinen Aluminium, musta Graphite ja valkoinen Frost.

  Maailmalta löytyy kuitenkin myös neljäs värivaihtoehto: kulta. Toistaiseksi kultainen Nexus 6P on suuntaamassa vain Japanin markkinoille, eikä Googlen tai Huawein suunnitelmiin tunnu kuuluvan saatavuuden laajentaminen. Toki tilanne voi myöhemmin muuttua.

  Kultaista värivaihtoehtoa ei luonnollisesti useimpien alueiden Google Storeissa tai muilla sivustoilla edes esitellä, koska sitä ei ole saatavilla. Japanin alueelliselta Nexus 6P -tietosivulta se kuitenkin löytyy. Mitä mieltä ovat lukijamme: jäätkö kaipaamaan kultaista vaihtoehtoa vai löytyykö lempiväri kolmen maailmanlaajuisen version joukosta?

  Nexus 6P on saatavilla Suomessa marraskuun alkupuolella. Puhelimen hinnat lähtevät liikkeelle 649 eurosta.

  [​IMG]
  Kultainen Nexus 6P suuntaa näillä näkymin vain Japaniin

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju