Mobiili.fi Japanilainen kaksiväripuhelin Windowsilla on pian tilattavissa maailmanlaajuisesti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  NuAns NEO.


  Vaikka Microsoft vähentää alati Lumia-puhelinten kehitystä, tuovat muut toimijat uusia Windows-puhelimia markkinoille. Eräs erikoisimmista on taatusti NuAns, jonka useita värejä ja materiaaleja yhdistelevä NEO-puhelin on pian tilattavissa laajemmin eri puolilta maailmaa.

  NuAns NEO on Windows 10 Mobile -puhelin, joka pakkaa sisäänsä muun muassa Snapdragon 617 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua muistikortilla tuettua tallennustilaa ja 3350 milliampeeritunnin akun. Viisituumaisen näytön tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä ja laitteen paksuus on 11,3 millimetriä. Toisin sanoen teho- tai hoikkuuskisojen kärkeen puhelin ei tähtää.

  [​IMG]

  NEOn tärkein osapuoli onkin se, mikä kaikkea tuota teknologiaa verhoaa. Puhelimen Twotone-nimellä kulkeva takakuori koostuu nimittäin kahdesta erillisestä osasta, jotka ovat helposti vaihdettavissa erikseen. Sekä ylä- että alaosaa on saatavana lukuisina väreinä, materiaaleina ja pintatekstuureina.

  Tarkoituksena on, että käyttäjä voi vapaasti muodostaa itsensä näköisen kokonaisuuden, joka myös tuntuu kädessä omiin mieltymyksiin sopivalta. Valitut kuoret kiertävät laitteen laidoille saakka, jotta sama tuntuma olisi läsnä aina. Artikkelin lopusta löydät muutaman esimerkin mahdollisista yhdistelmistä. Lisäjippona kuorten alle voi helposti sujauttaa vaikkapa etäluettavan matkakortin, joita Japanissakin käytetään usein julkisessa liikenteessä.

  [​IMG]
  NuAns NEO ja vaihdettavat Twotone-kuoret.


  Tähän asti NuAns NEO on ollut saatavilla vain Japanissa, mutta pian saatavuus laajenee. Windows Centralin mukaan NuAns aikoo tuoda NEO-puhelimen myyntiin Kickstarter-palveluun. Kesäkuun viimeisellä viikolla perustettavasta kampanjasta laitteen voi ostaa myös muualta maailmasta. Tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot ovat kuitenkin vielä epäselviä.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju