Mobiili.fi Jalaka ei saanut tavoitettaan täyteen Indiegogossa – lisäjalat tulevat kuitenkin markkinoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jalaka Dual


  Indiegogossa rahoitusta haki hiljattain suomalainen Jalaka käteville puhelimen tai tabletin lisäjaloille, joiden avulla käyttäjä saa laitteen esimerkiksi hyvään katselukulmaan. 50 000 dollarin eli vajaan 46 000 euron tavoite ei täyttynyt.

  Jalakan Indiegogo-tavoite oli kuitenkin toteutettu flexible funding –menetelmällä eli tilaajat saavat tilaamansa tuotteen, vaikka tavoite ei täyttyisikään. Eli jos tilasit Jalaka Dualin, saat se. Jalakan Indiegogo-kampanja päättyi kymmenisen päivää sitten.

  Jos et kuitenkaan tilannut Jalaka Dualia Indiegogo-kampanjan kautta, mutta laite kiinnostaa, voit hankkia lisäjalat itsellesi myöhemminkin. Jalakan on tarkoitus avata oma verkkokauppa pian verkkosivuilleen, josta teleskooppijalat voi tilata. Verkkokaupan kautta Jalaka Dual maksanee noin 30 euroa.

  Jalakan tavoite on myös päästä myyntiin kauppoihin. ”Tarkoitus on myös myydä tuotetta jälleenmyyjien kautta vähittäiskaupoissa, mutta sinne se tulee pienellä viiveellä”, Jani Tanskanen Jalakalta kertoi Mobiili.fille.

  Saimme Jalakan testiin ja tarkemmin älylaitteen lisäjaloista voit lukea arvostelustamme.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju