Jabra stone2 bt hf

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja mika83, 16/3/13.

 1. mika83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/6/12
  Viestit:
  860
  Tykkäykset:
  71
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note2
  Moro

  Täs on ollu hakusessa bt hf joka osais sanoo soittajan nimen kun käytössä on Android luuri.

  Selvittelyjen jälkeen selvis että Jabra stone2 ois varmaan ainut bt hf jolla tuo onnistuu.

  Ja sellanenhan tuli sit kans ostettua 100€ makso Expertillä. No tuhan sanoo soittajan nimen. Mutta käytössä akku kesti noi tunnin puhetta. Ja latus aika kesyi noin 30min
  Jonka jälkeen taas noin tunti puhetta. Kävin siittä valittamassa Expertillä ja myyjä oitis vaihto takuuseen uuden. No kun sain ton uuden käyttöön. Eka akullinen kesti taas sen tunnin. Ja tällä uudella on taipus inistä ärsyttävästi. Varsinkin jos luurilla nettiä selailee ei tota pysty pitää korvassa ku kokoajan semmosta epämääräistä ininää pitää.

  Niin nyt kiinnostais et minkä laisia kokemuksia muilla on tost HF; stä. Ite ainaki oletin et ois huippu*hf ja 100€ hintaki antaa olettaa laiteesta todella laadukasta.

  Mutta nyt mulla on jo toinen ongelmallinen hf niin aattelin nyt kysyä muilta kokemuksia tosta en onko tuo oikeesti vaan kallis ja huono, vai olenko oikeesti onnistunu ihmeen kaupalla bongaamaan 2 viallista HF; ää.

  Kiitos jo etu käteen.
   
 2. emmel

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  7/8/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Jolla, N9, 808, N8, HTC Desire HD
  Erehdyin ostamaan samanlaisen ja voin vahvistaa että surkeahan tuo on. Ensinnäkin tuo latausteline on ongelma. Laitetta ei pysty lataamaan kuin siinä telineessään. Tuolla akunkestolla niitä telineitä pitäisi olla kolme: työmaalla, autossa ja kotona. HF:n pois otto telineestä kytkee sen automaattisesti päälle ja kun HF:ta alkaa tunkea korvalle, ei voi välttyä painamasta sitä vastausnappia joka aiheuttaa redial-toiminnon viimeiseen numeroon. Kiitti.

  Lisäksi akun kesto ON surkea ja ne "Batterylevel...is...high / low." -kommentit aina vastausnappia painettaessa lyhyesti ovat epäselviä, turhia ja ärsyttäviä.

  Ärsytystä lisää että ostin tuon sen toisen mallisen Jabran tilalle joka katkesi parissa kuukaudessa. Jabrat on nyt niin nähty täällä meilläpäin.
   
 3. tjalonen Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  1/1/13
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  63
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Täällä Jabra Extreme2. Akunkesto hyvä, latausaika lyhyt, vastausnappi väärässä kohdassa joten koska ko. Värkki ei satu ainakaan mun korvaan jää kuuluvuus huonoksi ja kun yrittää parantaa kuuluvuutta painamalla jabraa syvemmälle korvaan saa puhelun yleensä katkeamaan :-/ En suosittele.
   
 4. Avantasia

  Avantasia Konkari

  Palaute - 100%
  76   0   0

  Liittynyt:
  10/5/06
  Viestit:
  1716
  Tykkäykset:
  752
  Puhelinmalli:
  Vaihtuva
  Mulla Jabra Wave ja voin automiehenä suositella :)
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Hyvä, kerro vähän lisää ? mitä autokäyttö vahvuuksia

  Miten soittajan nimensanominen toimii, ekunkesto, siinä ilmeisesti microUSBlataus ?
  Millä luureilla olet käyttänyt ? miten ohjaukset toimi ?
   
 6. mika83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/6/12
  Viestit:
  860
  Tykkäykset:
  71
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note2
  Ei ainakaan Androidin kaa soittajan nimen sanominen toimi mitenkään.
   
 7. emmel

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  7/8/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Jolla, N9, 808, N8, HTC Desire HD
  Mulla toimii. (HTC Desire HD + Android 2.3.3) Kun paritin Jabran (Stone2) Android-puhelimeen, puhelin kysyi hetken kuluttua saako Jabran antaa käyttää puhelimen osoitetietoja. Ikävä puoli on että Jabra ääntää soittajan nimen englanniksi (yllätys) ja sanoo nimen vain yhden kerran. Mitään muuta vinkkiä BT-kuulokkeeseen ei saapuvasta puhelusta tule. Huono juttu jos itse puhelimen soittoääntä ei satu kuulemaan.

  Kokeilin myös Pureview 808:n kanssa ja siinäkin nimen kertominen toimi. Kun soitin numerosta jota ei luettelossa ollut, Jabra alkoi luetella numeroita mistä puh.numerosta puhelu tulee. Taas englanniksi tietysti. Jabra myös ohitti Symbianin oman "Sano soittajan nimi" -toiminnon. Varulta kun kokeilin samantien toisella BT-kuulokkeella, 808 kertoi soittajan nimen. Tämän Stone2:n kanssa en pysty kuitenkaan soittamaan äänikomennolla Androidissa. Muilla BT-laitteilla kyllä. Tai Android tunnistaa yhden kerran komennon, sen jälkeen pitää puhelin bootata ennenkuin voi yrittää uudestaan.

  Se mun parissa kuukaudessa katkennut oli se Jabran Wave joka oli muutoin mukava käyttää. Tämä Stone 2 taas ei.
   

Jaa tämä viestiketju