• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Jabra Cruiser 2 Bluetooth In-Car Speakerphone

Tila
Ei auki vastauksille.

krossi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
80   0   0
Liittynyt
15.6.2014
Viestit
3874
Reaktiopisteet
4640
Puhelinmalli
Iphone
Hyvin vähällä käytöllä ollut vekotin. Tällä hoituu helposti puhelut Handsfreenä ja kuuluvus on hyvä. Laitteessa myös FM-lähetin puheluita ja miksei musaakin varten. Mukaan pelkkä laite.

HP 20€ Tampere

 • Key Features
  • Acoustically optimized design with Noise Blackout dual microphones and a powerful speaker
  • Easy to install. Pair to your phone and place on your sun visor. Then you are ready to drive responsibly
  • Connect it to your car radio with the FM transmitter and transmit your music and calls to your car speakers
  • Play music from your Bluetooth device using A2DP
  • Advanced MultiUse allows you to have two active connections at the same time and switch between them whenever you please.
  • Downloads your phonebook and tells you who is calling
  • Dedicated mute button and large easy to access volume controls
  • Bluetooth 2.1 + EDR technology
  • Auto-pairing accompanied by audible pairing instructions for no-nonsense set-up
  • Bluetooth 2.1 + EDR technology
  • Jabra Discreet Light feature--the light indicator (LED) does not continually flash and you can turn it completely off in night drive mode
  • Features answer/end, redial and voice dial (phone dependent)
  • In-car cigarette lighter adapter charger with disconnectable USB cable so you can also charge it from your PC
  • Up to 14 hours talk time and up to 20 days of standby time
81cPiGVJDPL._SX466_.jpg
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom