J120i

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja etrade, 26/9/07.

 1. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Halusin halvan puhelimen radiolla koska Nokian 2630 tuskin tulee ennen joulua...
  No tässä J120i mallissa on todella kirkas näyttö jota voi säätää ja painoa vähän yli70g. Käyttis on nopea eikä pahemmin eroa nokialaisista kun oppii vain avaamaan näppäinlukon eri suuntaan. Ihan kiva puhelin ja RDS radio on mukava.

  Voiko kuitenkin olla mahdollista että 10 vuotta vanha Erkin ominaisuus seuraa vieläkin:
  Kun omistaa salaisen liittymän ei voi asetuksista vaihtaa numeron näkymistä vastaanottajalle vaikka valikko siihen löytyy? Kokeilin Soneran liittymälläni missä oletuksena numero näkyy niin pystyy valikosta vaihtamaan sen.

  SE:n sivuilla on esittely missä voi netissä testata puhelinta ja siinä taas on: Näkyy, Ei näy ja Sopimuksen mukaan.
  Yksityisliittymääni ei ole tullut vuosiin häirikköpuheluja koska se on salainen... nyt muistankin miksi vaihdoin Erkin pois vuosia sitten.
   
 2. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Jospa se numeron näkyminen on operaattorin toimesta estetty, eikä siihen sitten auta puhelimen valikon toiminnat. Jos kerran numeroa näyttävässä littymässä toiminto toimii niin ei se luultavasti ole laitteen vika?. Oletko ajatellut laittaa salaisen liittymän sellaiseksi että numero näkyy soitettaessa, mutta tietoja ei kuitenkaan löydy numerotiedustelusta. Ainakin soneralla tämä on mahdollista.
   
 3. samumanu Vieras

  0   0   0

  Allekirjoitan tämän täysin. Nimimerkillä kokemusta on..
   
 4. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Usealla nokialaisella kokeiltu ja numeronnäyttö toimii hyvin. No onneksi ostin halvimman SE:n. Olis ehkä hieman ottanut pattiin maksaa muutama sata euroa ja huomata että samat vanhat lastentaudit vaivaa vieläkin.
   
 5. Arnold Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  117
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Nokia 3
  Joo-o... Ei ole mitään tällaista ongelmaa ollut J120i:ssä sen kummemmin kuin muissakaan käyttämissäni. Asia on juuri niin, kuin Jussi2000 aiemmin totesi. Yhdenkään puhelimen kohdalla en ole valikkoja tarvinnut, liittymää ottaessani vain valitsin että salainen, mutta numero näkyy.
   
 6. Arnold Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  117
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Nokia 3
  Eipä ole näköjään TeliaSonera vieläkään muuttanut tapojaan ainakaan Tele Finlandin liittymien kohdalla... Äsken avasin uuden liittymän ja kuinka ollakaan liittymävalintoja tehdessä tuli salaisen numeron kohdalla vastaan teksti: "Numeron salaus varmistaa sen, ettei puhelinnumeroasi kerrota numerotiedustelussa. Lisäksi se estää numerosi näkymisen, kun soitat toiseen puhelimeen." :(

  Todella vanhanaikainen ratkaisu. Muiden operaattorien liittymissä on kyllä saanut erikseen valita salaisen numeron ja numeron näkymisen soitettaessa jo kymmenen vuoden ajan. Ja on toiminut neljän SE-puhelimen kanssa ihan siinä missä muidenkin merkkien kanssa.
   

Jaa tämä viestiketju