Mobiili.fi Jättivuoto: Xiaomin lippulaivapuhelin kuvissa ja videolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Xiaomi Mi 5


  Kiinasta ponnistava ja vauhdilla kasvanut Xiaomi valmistautuu julkistamaan seuraavan lippulaivapuhelimensa. Tehokkaaksi huhuttu Xiaomi Mi 5 näyttäytyy nyt sekä useissa virallisen oloisissa kuvissa että videolla.

  Kuvissa nähtävillä on neljä Mi 5 -värivaihtoehtoa. Materiaalin perusteella puhelin nähdään mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena ja kultaisena. PhoneArenan mukaan nyt nähty design vastaa aiempia vuotokuvia, mikä antaa kuville uskottavuutta.

  Kuvien lisäksi Times News on saanut käsiinsä videon, jolla esitellään Xiaomi Mi 5:n valkoista versiota. Jälleen design vastaa videon rinnalla julkaistuja kuvia varsin hyvin.

  Xiaomi Mi 5:n odotetaan olevan varsin tehokas huippupuhelin. Uuden Snapdragon 820 -piirin lisäksi puhelimesta pitäisi löytyä jopa QHD-tasoinen 5,2 tuuman näyttö, neljä gigatavua RAM-muistia, 16 tai 64 gigatavua tallennustilaa sekä 16 ja 8 megapikselin kamerat. Puhelimen jullkistusajankohta on vielä epäselvä, mutta sen hinnan odotetaan asettuvan 1999 juanin eli noin 300 euron tuntumaan.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju