Mobiili.fi Jättivuoto paljastaa yksityiskohtia Huawein tiistaina julkistettavasta Mate 20 Pro...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/18.

 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  4834
  Tykkäykset:
  8
  [​IMG]
  Huawei Mate 20 Pro Twilight-värissä aiemmassa WinFuture.den vuotamassa kuvassa.


  Huawei julkistaa uudet Mate 20 -huippupuhelimensa tiistaina 16. lokakuuta Lontoossa järjestettävässä tilaisuudessa. Puhelimet ovat kuitenkin jo paljastuneet laajasti ja useampaan kertaan lukuisissa vuodoissa. Viime kerralla oli edullisemman Mate 20:n vuoro paljastua virallisissa kuvissa, ja nyt puolestaan WinFuture.de-sivusto on paljastanut lisää yksityiskohtia uudesta Mate 20 Pro -huippumallista.

  Mate 20 Pron hinnan odotetaan asettuvan noin 1 000 euron tasolle.

  Uutena tietona WinFuture.de-sivuston Roland Quandt paljastaa Mate 20 Pron näytön kooksi 6,39 tuumaa. Näyttö on toteutettu OLED-tekniikalla ja kaartuu hieman pidemmille sivureunoilleen. Näyttö on myös korkeatarkkuuksinen sillä pikseleitä siinä on 3120×1440.

  Sormenjälkilukijan Huawei on sijoittanut Mate 20 Prossa näytön osaksi. Mate 20:stä se löytyy takaa.

  [​IMG]
  Huawei Mate 20 edestä ja takaa virallisessa, WinFuture.de-sivuston vuotamassa kuvassa.


  Mate 20 Pro on varustettu myös edistyneellä Applen iPhone X:n tapaisella kasvojentunnistuksella, jonka vaatimat komponentit mukaan lukien infrapunalaser-anturi, löytyvät yhdessä 24 megapikselin etukameran kanssa näytön yläreunan lovesta, joka on leveämpi kuin Mate 20:ssä.

  Takakameroita Mate 20 Pro sisältää kevään P20 Pron tavoin kolme kappaletta, mutta sekä niiden asettelussa että tekniikassa on tapahtunut muutoksia. Mate 20 Prossa kamerat sekä LED-kuvausvalo on asetettu neliön muotoisesti puhelimen keskilinjalle.

  Mate 20 Pron pääkamera on P20 Pron tavoin tarkkuudeltaan 40 megapikseliä ja aukon kooltaan f/1,8. Perusasetuksella kamera yhdistää neljä pikseliä yhdeksi ja tallentaa 10 megapikselin kuvia. Lisäksi Mate 20 Prosta löytyy 20 megapikselin ja 8 megapikselin superlaajakulma- ja telekamerat. Monokromikameran korvaajaksi tullut superlaajakulmakamera on uusi tuttavuus Huawei-puhelimessa. Mate 20 Pron kameroiden polttovälit asettuvat 16-80 millimetrin välille, joten laskettuna superlaajakulmasta telekameraan tarjolla on jopa 5x verran optista zoomia. 40 megapikselin pääkameran polttovälistä ei ole vielä varmistusta, mutta kamera vaikuttaa samalta kuin P20 Prossa, jolloin polttoväli olisi 27 millimetriä. Tällöin siihen verrattuna telekamera tarjoaisi optista zoomia edelleen 3x verran kuten P20 Prossakin.

  Uutena kykynä WinFuture.de mainitsee Mate 20 Pron kameran pystyvän myös makrokuvaukseen vain 2,5 senttimetrin etäisyydeltä.

  Huawei on jo itsekin vahvistanut Mate 20 -sarjan huippupuhelinten tulevan sen uudella IFA-messujen yhteydessä esitellyllä Kirin 980 -järjestelmäpiirillä. Mallista ja myyntimaasta riippuen RAM-käyttömuistia tulee olemaan 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä UFS 2.1 -tallennusmuistia 128, 256 tai 512 gigatavua.

  [​IMG]
  Huawein muistikortti uusille Mate 20 -puhelimille.


  Muistikorttiratkaisu Mate 20 -puhelimissa on uudenlainen, kuten on jo aiemmin paljastunut. Tavanomaisten microSD-muistikorttien sijaan myös Mate 20 Pro tukee uutta NM Card -muistikorttia, joka on kooltaan nano-SIM-kortin kokoinen. Huawei aikoo tuoda myyntiin NM Card -muistikortteja . itse WinFuture.den mukaan 256 gigatavun kapasiteettiin asti.

  Mate 20 Pron värivaihtoehdoiksi WinFuture.de kertoo mustan, sinisen sekä Twilight-liukuvärin. Ne on nähty saman sivuston vuotokuvissa jo aiemminkin. Tulossa on myös vihreä Emerald Green -väri, joka on nähty ensi kerran Evan Blassin juuri julkaisemassa vuotokuvassa yhdessä sinisen Mate 20:n kanssa. Se on mahdollisesti tulossa saataville vain valituille markkinoille.


  The Mate 20 Pro will need to bring a pretty strong game to overcome the superior aesthetics of the regular Mate 20, IMHO. (Also shown: Watch GT) pic.twitter.com/WF8WzPbrZp

  — Evan Blass (@evleaks) October 11, 2018


  Akun kapasiteetti Mate 20 Prossa on 4200 milliampeerituntia ja puhelin tukee uutta tehokkaampaa teholtaan jopa 40 watin Huawei SuperCharge -pikalatausta. Lisäksi Mate 20 Pro tukee myös nopeaa langatonta latausta, aiempien huhujen mukaan teholtaan 15 wattia.

  [​IMG]
  Huawei Mate 20 Pro pystyy lataamaan langattomasti Freebuds 2 Pro -kuulokkeiden koteloa. Kuvassa esille pääsee myös puhelimen kolmoistakakamera.


  Lisäksi Mate 20 Pro pystyy lataamaan langattomasti myös muita laitteita, kuten Huawein puhelinten rinnalla ensi viikolla julkistettavaksi odotettuja Freebuds 2 Pro -kuulokkeiden koteloa sekä myös muita älypuhelimia.

  Mate 20 Pro on myös pöly- ja vesitiivis IP68-luokitellusti, tukee nopeita 4G LTE -verkkoja, gigabitin kahden taajuuden Wi-Fi-verkkoja, Bluetooth 5.0 ja NFC -yhteyksiä.

  Paksuutta Mate 20 Prolla on 8,6 millimetriä ja painoa 189 grammaa.

  Käyttöjärjestelmäversiona tulee olemaan alusta alkaen tuore Android 9 Pie varustettuna Huawein omalla EMUI 9 -ohjelmistolla.

  [​IMG]
  Huawei Mate 20 Pro sinisessä värissä aiemmassa WinFuture.den vuotamassa kuvassa.

  [​IMG]
  Huawei Mate 20 Pro mustassa värissä aiemmassa WinFuture.den vuotamassa kuvassa.

  Linkki Mobiili.fi:n uutiseen
   

Jaa tämä viestiketju