Jättinäyttö yllättävän kompaktissa koossa – Samsungin tulevin Galaxy S8 -puhelinten koko...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216

Samsung Galaxy S8 Evan Blassin aiemmin vuotamassa kuvassa.


Samsungin 29. maaliskuuta julkistettavat Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelimet tulevat sisältämään 5,8 ja 6,2 tuuman kokoiset, kulmistaan pyöristetyt sekä laitteen sivureunoille kaartuvat näytöt.

Puhelinten koko edeltäjiinsä ja Applen iPhoneihin nähden käy selkeästi ilmi tuoreissa OnLeaksin Twitterissä julkaisemissa vertailuuvissa.

Vaikka näyttöjen koko kasvaa selvästi Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen 5,1 ja 5,5 tuumasta, koko puhelimen koossa nähdään kasvua käytännössä vain puhelinten pituudessa. Käyttömukavuuden kannalta tärkeämpää on puhelimen leveys: Galaxy S8 on Galaxy S7:ää 1,6 millimetriä kapeampi ja sen pitäisi näin istua paremmin käteen.

Uusi Galaxy S8+ tulee olemaan varsin kookas puhelin, sillä se on selkeästi myös Samsungin pahamaineista Galaxy Note7:ää pidempi ja yhtä leveä.Verrattuna Applen Plus-mallin iPhoneen tarjoaa Galaxy S8+ käytännössä yhtä pitkässä ja kapeammassa laitteessa huikeasti enemmän näyttöpinta-alaa. Samankokoiseen laitteeseen on mahdutettu 5,5 tuuman sijaan 6,2 tuuman näyttö. Myös Galaxy S8 on vain hieman leveämpi kuin iPhone 7, mutta selvästi pidempi. Näin puhelimeen mahtuu 4,7 tuuman sijaan 5,8 tuuman näyttö.

Galaxy S8 -puhelinten näyttöjen kuvasuhde on poikkeuksellinen 18.5:9. Tekniikkana on Samsungille tavanomaiseen tapaan käytössä Super AMOLED ja pikseleitä kummassakin mallissa pitäisi näytössä olla 2960×1440. Kotinäppäintä ei enää löydy, vaan toimintopanikkeet sijaitsevat näytöllä. Sormenjälkitunnistimen paikka on puhelimen takana.Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom