Jättävätkö johtajat uppoavaa laivaa? HTC menetti jälleen merkittävän johtohenkilön

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216
htc_logo-420x234.png
Taiwanilaisen HTC:n virtuaalitodellisuuslaite Vive menestyy kohtuullisesti, mutta älypuhelinbisnes sakkaa pahasti tällä pitkän linjan Android-valmistajalla. Tilannetta ei varmastikaan helpota se, että yhtiö on lyhyen ajan sisällä menettänyt riveistään kaksi merkittävää johtohenkilöä. Viimeisimpänä lähdöstään ilmoitti Twitterissä Jason Mackenzie.

Mackenzie aloitti HTC:llä jo 12 vuotta sitten, vuonna 2005, ja eteni useiden vaiheiden kautta ensin HTC American johtajaksi ja vajaa vuosi sitten HTC:n maailmanlaajuiseksi apulaisjohtajaksi. Mies kertoi itse Twitterissä tammikuun viimeisen päivän olevan samalla hänen viimeinen päivänsä HTC:llä, ja hän kiitteli kovasti yhtiötä sekä HTC:n perustajia Peter Chouta ja Cher Wangia.


After 12 amazing years, today is my last day @htc. It was a great run & I feel blessed. Thank you Peter Chou, @cherwang, & TeamHTC.

— Jason Mackenzie (@JasonBMac24) January 31, 2017


Twitter-keskustelun perusteella Mackenziellä ei vielä ole tiedossa seuraavaa työpaikkaa. HTC:n sisällä hänen lähtönsä kuitenkin varmasti tuntuu, ja yhtiön tilannetta kurjistaa sekin, että vain viittä päivää aiemmin kerrottiin HTC:llä muotoilusta vastanneen apulaisjohtaja Claude Zellwegerin suunnanneen Googlelle Daydream VR -divisioonan palkkalistoille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom