Mobiili.fi Jättävätkö johtajat uppoavaa laivaa? HTC menetti jälleen merkittävän johtohenkilön

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  5141
  Tykkäykset:
  9
  [​IMG]Taiwanilaisen HTC:n virtuaalitodellisuuslaite Vive menestyy kohtuullisesti, mutta älypuhelinbisnes sakkaa pahasti tällä pitkän linjan Android-valmistajalla. Tilannetta ei varmastikaan helpota se, että yhtiö on lyhyen ajan sisällä menettänyt riveistään kaksi merkittävää johtohenkilöä. Viimeisimpänä lähdöstään ilmoitti Twitterissä Jason Mackenzie.

  Mackenzie aloitti HTC:llä jo 12 vuotta sitten, vuonna 2005, ja eteni useiden vaiheiden kautta ensin HTC American johtajaksi ja vajaa vuosi sitten HTC:n maailmanlaajuiseksi apulaisjohtajaksi. Mies kertoi itse Twitterissä tammikuun viimeisen päivän olevan samalla hänen viimeinen päivänsä HTC:llä, ja hän kiitteli kovasti yhtiötä sekä HTC:n perustajia Peter Chouta ja Cher Wangia.


  After 12 amazing years, today is my last day @htc. It was a great run & I feel blessed. Thank you Peter Chou, @cherwang, & TeamHTC.

  — Jason Mackenzie (@JasonBMac24) January 31, 2017


  Twitter-keskustelun perusteella Mackenziellä ei vielä ole tiedossa seuraavaa työpaikkaa. HTC:n sisällä hänen lähtönsä kuitenkin varmasti tuntuu, ja yhtiön tilannetta kurjistaa sekin, että vain viittä päivää aiemmin kerrottiin HTC:llä muotoilusta vastanneen apulaisjohtaja Claude Zellwegerin suunnanneen Googlelle Daydream VR -divisioonan palkkalistoille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju