Jäljitys

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Ville111, 28/12/04.

 1. Ville111

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/04
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Voidaanko puhelinta enään mitenkään jäljittää, jos kortti on suljettu?

  Jos vieraankortin käyttöä ei ole estetty puhelinkoodilla, niin voiko joku käyttää puhelimessani korttia, ilman, että sitä voidaan enää mitenkään jäljittää/löytää. Tietenkin eri asia on, jos puhelinta yritetään myydä johonkin liikkeeseen...?
   
 2. Kerppis Vieras

  0   0   0

  Puhelin kun kirjautuu verkkoon, niin siinä samalla menee tukiasemaan IMEI-koodi ja SIM:n tiedot. Eli jos suljet oman SIM:si, niin puhelinta voi käyttää toisella SIM-kortilla. Ja jos tiedät sen puhelimen IMEI-koodin, niin teknisesti sen voi laittaa "seurantaan", mutta näin ei ilmeisesti kovin useasti tehdä.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Tekniikka puhelimen jäljittämiseen on ja se ei oo ees vaikeeta. Poliisi vaan taitaa olla ainoa jolla on luvat siihen eikä ne kerkee noin pienien asioiden takia orjentoitua.
   
 4. jannyman Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/04
  Viestit:
  2700
  Tykkäykset:
  0
  Jos tietää mitä tekee niin puhelinta ei saa jäljitettyä.Tarkoittaa että käyttää ainoastaan prepaid-liittymää luurissa.Ja sekin kannattaa hankkia välikäsien kautta.Luuri aina suljettuna omassa osoitteessa.Alan miehet tietää.
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kyllä sen pelkän puhelimenkin pystyy imein perusteella jäljittää jolloin prepaid ei paljon auta, kukaan tuota ei kyllä käytännössä tee eli huoletta voi käyttää.
   

Jaa tämä viestiketju