Mobiili.fi Jäikö lompakko kotiin? Puhelimesi toimii nyt myös Plussa-korttina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  K-Plussa-mobiilikortti muuntaa puhelimen lähiluettavaksi kanta-asiakaskortiksi


  Kesko ilmoitti eilen uudesta K-Plussa-mobiilikortti -sovelluksesta. Kyseessä on mobiili vaihtoehto perinteiselle kanta-asiakaskortille, jonka avulla voi napata Plussa-pisteet talteen kaupassa asioidessaan.

  K-Plus Oy:n varatoimitusjohtaja Tapio Näverin mukaan K-Plussa otti NFC-tekniikalla toimivat lähiluettavat kanta-asiakaskortit käyttöön jo vuoden 2012 alussa. ”NFC-tekniikkaa käyttävä K-Plussa-mobiilikortti on uusi kehitysaskel tavoitteessamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja kanta-asiakasohjelmamme etujen käyttöä”, Näveri selittää.

  K-Plussa-mobiilikortin saa käyttöönsä lataamalla sovelluksen Google Playsta ja täyttämällä siihen voimassa olevan K-Plussa-kortin tiedot. Tämän jälkeen puhelinta voi käyttää lähiluettavan kortin tavoin viemällä se maksupäätteen kylkeen. Mobiilikortti toimii vain, kun puhelimen näyttö on herätettynä. Lisäksi puhelimelta vaaditaan luonnollisesti NFC-tuki ja vähintään Android 4.4 -käyttöjärjestelmäversio.

  K-Plussa-mobiilikortti on toistaiseksi betaversio, jota kehitetään edelleen. Sovelluskaupasta ei tällä hetkellä löydy monia arvosteluja, mutta ensimmäisten kommenttien perusteella sovellus vaikuttaa olevan helppokäyttöinen ja toimivan sujuvasti.

  Erilaiset NFC-palvelusovellukset alkavat kovaa tahtia yleistyä. Myös HSL lanseerasi eilen oman mobiilipalvelunsa, jonka avulla Helsingin lähiliikenteen kertaliput voi ostaa missä ja milloin vain.


  Kiitokset tarkkaavaiselle lukijallemme juttuvinkistä!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju