Mobiili.fi Jääkiekon MM-turnaus alkaa tänään – ota otteluseuranta haltuun mobiilissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  2016 IIHF powered by ŠKODA.


  Jääkiekon maailmanmestaruuskisat käynnistyvät tänään Venäjällä ja Suomen joukkue kohtaa ensimmäisenä Valko-Venäjän. MM-kisat saavat tietysti lukuisat suomalaiset kiekkohuumaan, joten on varsin näppärää, että kisojen etenemistä voi seurata esimerkiksi laadukkailla mobiilisovelluksilla.

  MM-kisojen virallinen sovellus on kansainvälisen jääkiekkoliiton eli IIHF:n sovellus, 2016 IIHF powered by ŠKODA. Se on saatavissa niin Android-, iOS- kuin Windows-puhelimillekin. Android- ja iOS-versiot ovat myös tablettikäyttöön optimoituja, ja sisältääpähän iOS-versio myös Apple Watch -sovelluksen.

  IIHF:n viralliseen sovellukseen voi muun muassa määritellä ilmoitukset haluamiensa otteluiden alkamisista, maaleista ja yhteenvedoista. Lisäksi sieltä löytyy esimerkiksi aiempien MM-turnauksien tilastoja ja muuta mielenkiintoista ja hyödyllistä kisoja seuraavalle.

  2016 IIHF powered by ŠKODA on ladattavissa maksutta Applen, Googlen ja Microsoftin sovelluskaupoista.

  Virallisen sovelluksen lisäksi on olemassa myös useita muita seurantaan keskittyneitä sivustoja ja sovelluksia. Yksi varsin suosittu sivusto on LiveTulokset, joka tarjoaa myös omat Android- ja iOS-sovelluksensa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju