Mobiili.fi Iso keskisarjalainen – Huawei esitteli Maimang 5 -puhelimen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawei on kotimaassaan Kiinassa esitellyt uuden Maimang 5 -puhelimen. Kyseessä on seuraaja viimevuotiselle Maimang 4:lle, joka muualla maailmassa tunnettiin nimellä Huawei G8. Todennäköisesti nyt julkaistu uutuus päätyykin muille markkinoille Huawei G9:nä. Uusi malli on ikään kuin raskaan sarjan versio toukokuussa esitellystä G9 Litestä.

  Maimang 5 on metallirunkoinen, kohtuullisen iso ylemmän keskisarjan älypuhelin. Sen näyttö on 5,5-tuumainen ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 625 ja käyttöjärjestelmänä Android 6.0 Marshmallow, Huawein omalla EMUI 4.1 -käyttöliittymällä maustettuna.

  Maimang 5:stä tulee myyntiin kaksi eri versiota, joista toinen sisältää kolme gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, ja toinen neljä gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi laitteen varustukseen kuuluu muistikorttipaikka, joka tukee enintään 128 gigatavun muistikortteja.

  [​IMG]

  Muita ominaisuuksia Huawei uutuudessa ovat kahdeksan megapikselin etukamera, 16 megapikselin takakamera vaihetarkennuksella, optisella kuvanvakautuksella ja 4K-videokuvauksella sekä 3340 milliampeeritunnin akku.

  Huawei Maimang 5:n myynti Kiinassa alkaa ensi viikolla. Hintaa laitteella on RAM-muistin ja tallennustilan määrästä riippuen joko 2399 tai 2599 juania, eli noin 325 tai 352 euroa. Laitteen julkaisusta Kiinan ulkopuolella ei vielä ole tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju