1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

IRda & SE T68i

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja aropupu, 15/2/03.

 1. aropupu

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Haluaisin siirtää communicamilla ottamiani kuvia tietokoneelleni eli kysyisinkin pystyykö tuolla IRda:lla siihen? Sähköpostin kautta siirtäminen on liian vaivalloista ja datakaapelilla ei vissiin onnistu. Onkos tuo IRda sitten paras ja kätevin vaihtoehtö kuvien siirtelemiseen koneelle ja koneelta puhelimeen? Ja mistähän sellaisen saisi halvalla?
   
 2. Sami

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  938
  Tykkäykset:
  1
  Eikös se BT olis vielä parempi vaihtoehto? Taitavat halvimmat BT-palikat olla paljon halvempiakin kuin halvimmat ir-silmukat.
   
 3. aropupu

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  No oishan sekin tietysti ihan hyvä vaihtoehto. Pitää vissiin käydä maanantaina liikkeessä kyselemässä hintoja ja mitä ne suosittelisivat.
   
 4. Sami

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  938
  Tykkäykset:
  1
  En nyt tähän lähtöön muista mikä nettikauppa oli kyseessä, mutta noita BT-adaptereja myytiin n. 30 €:lla.
   
 5. veikko

  veikko VIPpi

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  13074
  Tykkäykset:
  2805
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  Minulla on IrDA-palikka (Actisys 220L) koneessani, ja hyvin toimii kuvien siirto T68i:stä siihen ja myös toisinpäin. Se on hyvinkin vaivatonta, koska kun valitsee kännykästä kuvan siirron koneeseen ja laittaa sen palikan eteen, niin siirto alkaa automaattisesti. Ainoa pieni hankaluus on se, että ensin kuva on siirrettävä kamerasta kännykän muistiin. En tiedä onko se paras vaihtoehto enkä sitäkään, mistä sellaisen halvalla saisi, mutta kannattanee tutkailla nettikauppoja. Minulla on ollut infrapunapalikka jo vuosia, joten se on siinä mielessä ollut halvin vaihtoehto tämän kännykän hankittuina.
   

Jaa tämä viestiketju