1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

irda-kaapeli ja w2k ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja sjramo, 9/9/03.

  1. sjramo

    Liittynyt:
    9/9/03
    Viestit:
    10
    Tykkäykset:
    0
    Rakentelin osoitteesta http://rcswww.urz.tu-dresden.de/~sb831436/irda/irda.htm löytyvän ohjeen mukaisen irda-kaapelin. Kytkentä taitaa olla sama kuin Mikrobitissäkin esitelty. Olen aikaisemmin jo pari näitä rakennellut kavereille ja hyvin ovat kuulemma toimineet. Nyt rakentelin veljelle myös samanlaisen kaapelin mutta jotain hämminkiä on nyt Windowsin kanssa. Itsekin XP:n puolella sain ihan heittämällä aikoinaan toimimaan.

    Käyttis siis W2K FI. Emo suht vanha Soyo SY5-EMA. Ohjauspaneeliin ilmestyy kuvake "johdoton linkki" niinkuin pitääkin. Kun sen aukaisee ja menee välilehdelle "laitteisto" löytyy rivi "laitteen tila: laitetta ei voi käynnistää (koodi 10)". Ajuri on siis Windowsin vakio irda-ajuri. "Ominaisuudet"-napin takaa "resurssit"-välilehdeltä löytyy "tämä laite ei käytä yhtään resurssia koska siinä on ongelma".

    Olen kokeillut mm. seuraavia temppuja:
    - yritin määrittä resurssit manuaalisesti
    - poistin irda:n laitehallinnasta ja buuttasin
    - BIOS:in kautta kaikki asetusvaihtoehdot irdaa koskien testattu

    Googlella yritin etsiä irda-ajureita mutta heikoin tuloksin.

    Mitähän tälle nyt oikeen osais tehdä?

    Edit: Kyllästyin leikkimiseen ja heitin piuhan omaan koneeseen kiinni. Toimi kertalaakista.
     
  2. Niko Maekinen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    278
    Tykkäykset:
    0

Jaa tämä viestiketju