IPod touch 1gen vs. 2gen

Keskustelu osiossa 'Viihde-elektroniikka', aloittaja ajs, 21/12/08.

 1. ajs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1921
  Tykkäykset:
  195
  En viitsinyt yhden viestin takia reggautua noille omppu-foorumeille, eiköhän täältäkin sen verran sitä tietoa löydy..?

  Eli, ostin uuden iPod Touch 1gen soittimen, sisällä fw 1.1.1 Päivitin sen 1.1.4 ja Jailbreakasin ZiPhonella. noh, installerin kautta sain asennettua pari peliä, siinä kaikki, no big deal..

  Kysymys kuuluukin:
  1. jos päivitän tuon 1gen vehkeen 2.x.x firmikselle, mitä saan silloin hyvää ja kaunista? eli mitä eroa on 2.x.x FW:sta vs. 1.1.4/5, kun kyseessä on kuitenkin 1gen vehje

  2.edelleen jos päivitän ja jailbreakaan (jos mahdollista), edelleen sama kysymys, mitä hyötyä jailbreakaamisesta. Vai käytänkö vain jailbreakaamattomana? Käytän tuota kuitenkin käytännössä soittimena ja satunnaisesti selailuun.. toki muutama mukava peli voisi joskus olla ajanvietteenä. Nyt asennettuna joku kuula-labyrinttipeli. En tarvitse mitään mese-juttuja tai muuta.. Email ja Weather ja ehkä se karttasovelluskin olisi mukavia lisiä jos ne tuolla 2.x-päivityksellä saa..

  3.jos päivitän, mitä pitää tehdä ensin, eli miten tuo jailbreak pois (rautalankaa jos tavallinen restore ei riitä) ja pitääkö se 2.x päivitys ostaa applelta iTunesilla ensin vai voiko päivittää ilmaiseksi? (koneella on joltain sivustolta ladattuja FW paketteja esim. "iPod1,1_2.2_5G77_Restore.ipsw"
  Ei se muutama taala missään tunnu ja maksan sen tarvittaessa, mutta onko sekään tarpeen jos noilla restore-paketeilla sen voi tehdä suoraan..?

  Eli se mitä nyt yritän kysyä, on että saako 2.x päivityksellä noi mailit, weatherin tuohon 1gen laitteeseen. Sekä miten sen teen jos sen teen..? Jossain oli jopa kommentti että ver 1.1.4 olis kuitenkin kaikkein toimivin.. Jailbreakin todelliset hyödyt kiinostaa myös, tiedän toki että se mahdollistaa 3rd party softien asennuksen, mutta onko niitä oikeasti olemassa Touchille ja jos on, niin mitä?
   
 2. ajs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1921
  Tykkäykset:
  195
  Itse itselleni vastaten:
  1. Koti-valikkoon ilmestyi juurikin nuo toivomani sovellukset eli; weather, maps, email jne..

  2. en ole kokeillut, onko siihen edes tarvetta..? Jotain ajanviete-pelejähän voi ostaa sieltä applestoresta.

  3. Palauttamallahan se Jailbreak sieltä häipyi. ja päivitys ver 2.2 onnistui sillä koneella olevalla paketilla, ilman eri maksua.
   

Jaa tämä viestiketju